Ultima actualizare: azi, 20:02
Locale

Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat la spital de 73 de ori

Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat la spital de 73 de ori. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, a fost expulzat din Italia, fără posibilitatea de a se întoarce timp de 5 ani, după ce a fost dus la spital în stare de ebrietate de 73 de ori, informează Digi24, citând Messaggero Veneto.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost surprins în stare avansată de ebrietate și dus la spital de 73 de ori de către polițiștii italieni, iar 45 dintre situații au avut loc de la începutul anului. În 49 din totalul cazurilor, românul transportat constant de polițiști la camera de urgență a spitalului Pordenone, a părăsit unitatea medicală înainte de încheierea verificărilor. Românul a fost urcat la bordul unei curse Veneția-București și are interdicție de a intra în Italia vreme de 5 ani.

Bărbatul se afla în Italia din 2003, stabilindu-se inițial în provincia Torino, însă în 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. A lucrat la o firmă din Friuli, însă s-a prezentat la locul de muncă doar de câteva ori.

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    si? oros mihai, sinucigasul de serviciu este campion pe sate cu 3,4 solicitari pe zi.

  2. Dorel Răspunde

    E din Vaslui?

  3. H&R Răspunde

    Dar cat ii maximul? Sa stie conationalul nostru data viitoare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.