Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Șofer tâlhărit de tinerii pe care i-a luat la ocazie. A fost lăsat și fără cheile de la mașină

Șofer tâlhărit de tinerii pe care i-a luat la ocazie. Totul s-a întâmplat în cursul serii de 2 februarie, iar șoferul a fost lăsat fără telefon, portofel dar și fără cheile de la mașină.

Ce spune Poliția:

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de poliţişti în noaptea de 2 spre 3 februarie, iar luni a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, după ce, prin violență, i-a sustras unui bărbat, din municipiul Zalău, telefonul mobil, cheile de la mașină și portofelul. Pe numele acestuia, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că bărbatul s-a întâlnit la data de 2 februarie, în jurul orei 19.30, într-o benzinărie, din municipiu, cu trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani, doi cetăţeni străini şi unul din Zalău, care l-au rugat să-i transporte până în judeţul Satu Mare. În timp ce circulau cu maşina pe bulevardul Mihai Viteazul, în zona Gării, şoferul a oprit şi le-a spus ocupanţilor că trebuie să vorbească cu o cunoştinţă, moment în care tânărul de 25 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă, prin violență, l-a deposedat de telefonul mobil, cheile de la mașină și portofel. După comiterea faptei, cei trei au părăsit maşina cu bunurile asupra lor, fiind prinşi în scurt timp de poliţişti. Bunurile au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul de 25 de ani, cetăţean străin, a fost reținut, luni, 3 februarie, la ora 3.15 şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. În aceeaşi a zi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Pe numele celui în cauză, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

Sursa: IPJ Sălaj

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Cetatean strain??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.