Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Crucea Roșie, campanie pentru tânăra arsă în explozie. Cum o puteți ajuta

Crucea Rosie Satu Mare s-a alaturat campaniei de strangere de fonduri pentru Berni, tânăra arsă în explozia din Satu Mare. De azi si pana în 10 februarie, cine doreste poata dona pentru ea in urnele Crucii Rosii de la casele de marcate din incinta supermarketului Carrefour.

Berni este sătmăreanca ce a fost afectat de fluxul exploziei de la apartamentul de pe bulevardul Cloșca, în luna noiembrie a anului trecut, atunci când o instalație de gaz improvizată a cedat și în combinație cu o țigară aprinsă a produs o explozie care a zguduit tot blocul.

Reamintim că ministrul Sănătății a trimis corpul de control la Spitalul de Arși din București, după ce tânăra ar fi fost externată deși nu era vindecată complet. În aceste momente, tânăra este internată la secția clinică ATI din Arad.

„Are leucocitele 35000. I s-a făcut toată noaptea toate felurile de analize. Medicii se tem să nu aibă pungi de puroi pe intestinul gros. De la spitalul de arși a plecat cu leucocite 13700, cu toate că trebuia să aibă 9000. Nimeni nu știe de ce. Așteptăm să vedem ce va spune și Ministrul Sănătății”, a spus Andrea Bota, sora fetei, pentru PortalSM.

În ceea ce privește partea financiară, costurile sunt uriașe pentru familie. Trebuie să plătească bandajele, pansatul, kinetoterapia, fizioterapie, iar sumele sunt mult prea mari.

Cei ce doresc să vină în sprijinul familiei, o pot face în conturile următoare:

Bota Andrea:

RO73BTRLRONCRT0395856701 – Ron

RO23BTRLEURCRT0395856701 – Euro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.