Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Tânărul bolnav din Satu Mare a pierdut lupta cu viața. Apropiații mulțumesc celor ce au donat

Tânărul bolnav de leucemie din județul Satu Mare a pierdut lupta cu viața. Sora băiatului a lansat o campanie în mediul online prin care mobiliza oameni să doneze sânge pentru fratele ei, iar atunci mai mulți oameni au răspuns pozitiv. Din nefericire, tânărul a pierdut lupta cu viața.

„Ai plecat copil drag! Ai plecat spre un loc mult mai bun, unde nu mai sunt doctori, unde nu mai este durere, unde nimeni nu îți va mai lua sânge, unde totul e bine și unde te așteaptă tati! Dumnezeu va avea grijă de tine, iar noi ceilalți ne vom ruga pentru tine! Drum lin și pace veșnică”, transmite sora băiatului.

Apropiații tânărului mulțumesc tuturor celor ce s-au mobilizat și au încercat să îl ajute pe băiat.

Redacția PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

3 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Bunul Dumnezeu sa te ierte și să te așeze în împărăția Lul.Putere mamei tale greu încercată și surorii tale Bianca.Odihneste-te in pace tânăr bun și cu cei 7 ani de acasa.Pacat de tine Cristi?

  2. Florin Răspunde

    Dumnezeu sa il odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

  3. Ion Răspunde

    Dumnezeu să-l ierte! De luptat nu cu viața s-a luptat. Dacă se lupta cu viața şi pierdea înseamnă că ar fi trăit… scrieți cu picioarele… când spuneți prostii pe subiecte aiurea e una dar când vă apucați să intrați in chestii personale ar fi bine să aveți mai multă atenție. Sau puneți pe unu cu mai multă şcoală să scrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.