Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Apelul Poliției pentru găsirea mamei dispărute cu cei doi copii: Sunați la 112!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare caută o tânără, de 24 de ani, din Negrești Oaș, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.  

La data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că CIOTE ALINA BIANCA, de 24 de ani, din localitatea Negrești Oaș, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 25 februarie a.c. și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime de aproximativ 160 cm, greutate aproximativă de 50 de kg, ochi albaștri, păr blond, are lipsă dinți din partea de sus a mandibulei.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta la momentul dispariției.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ziariștii lu’ pește prăjit: mandibula este partea inferioară a maxilarului, iar partea superioară se numește maxilă! Asta așa era când am fost eu clasa a 7-a sau a 8-a! Poate că între timp s-a schimbat sau poate că sunteți voi prost informați! Chiar dacă acest articol a fost preluat de la poli-miliție, voi trebuia să corectați!
    Cât despre fomeie, s-o fi săturat de pumnii în gură primiți și și-a fi căutat o persoană lângă care poate crește frumusețile de fetițe pe care le-a produs! (sper)!

  2. trezirea Răspunde

    De aceea dragele mele trebe deschis ochii si nu picioarele cand va gasiti cate unu….

  3. Satmareanul Răspunde

    Mai mult ca sigur a fugit cu amantul, daca sotul e plecat, mai stiu cazuri de genu din Paulesti unde sotia lasandu-si fata in grija tatalui se lua si pleca …
    Nu se poate face plangere la protectia copilului impotriva acestor femei?

  4. Norby Răspunde

    Si eu stiu pe una din Paulesti, tot e blonda, are o fetita nu seamana unu cu celalalt si barbatul ei crede ca ea umbla la cumparaturi :))
    Atentie are ceva boala verenica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.