Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Tarom a anulat cursa Satu Mare – Constanţa!

Tarom a anulat cursa Satu Mare – Constanţa! Compania TAROM a scos din sistemul de rezervări ruta sezonieră Satu Mare – Constanța, rută anunțată ca fiind operată și în această vară de pe aeroportul sătmărean în urmă cu doar câteva zile, anunță un site de specialitate, boardingpass.ro.

“Această rută sezonieră urma să fie operată pe întreaga durată a sezonului estival, la fel ca anul trecut, de două ori pe săptămână cu avioane ATR dar TAROM a renunțat la aceste zboruri. Oficialii companiei TAROM confirmă pentru BoardingPass anularea acesteia”, precizează sursa citată.

 

 

9 comentarii

  1. ... Răspunde

    Cine mai avea dubii acum măcar are răspuns pentru întrebarea de ce este în pragul falimentului Tarom.

  2. turist Răspunde

    Eu zic că ar merita măcar o analiză în detaliu pe cheltuială și pe profitul estimat pentru o companie privată. Dacă Tarom e atât de cretin să anuleze cursa știu că sunt sătmăreni destui care vor să meargă în sezonul estival la Marea Neagră. Mulți nu merg tocmai din cauza distanței, timpului pierdut pe tren sau cu mașina personală. Eu zic că e o pită bună de mâncat pentru cineva. Se pot cupla mai multe orașe pentru traseu în ultima instanță.

  3. Cris Răspunde

    Cea mai de rahat companie din istoria aviației de pe toată planeta.
    Românesc = scump, nașpa, calitate zero, neserioși.

  4. H&R Răspunde

    Fiecare miracol tine 3 zile..

  5. s.m. Răspunde

    Ce curse se opereaza de pe acest aeroport? Satu Mare-Bucuresti si Satu Mare-Anglia? Vai de capul nostru de aeroport. Nici o alta cursa periodica in ultimele 5ani. Din Satu Mare sunt plecati cu miile peste tot in Lume si nu sunteti in stare sa mai atrageti niste companii care sa opereze si pe alte rute gen Germani, Italia,Franta, Spania unde sunt multi romani si sigur ar avea succes?La consiliul Judetean de 5ani tot se discuta tot se planifica. Voi tot sunteti in tratate cu alte companii numa ca nu apare nici unul, ba mai dispar rute. Sunteti o mare adunatura de RAHAT toti cei din consilul Judetean. ZERO la patrat impreuna cu directorul aeroportului Satu MARE!

  6. Capitalism Răspunde

    Cam astea-s efectele capitalismului și democrației asupra vechilor companii de stat. CFR, Romtelecom, Posta Romna, CEC, Tarom, fabricile de camioane, tractoare și autoturisme….toate au fost capusate de hoti care au acum milioane de euro în conturi și nimeni nu ii ia la rost.

    • ... Răspunde

      Să îți dau un exemplu din Ungaria. La fel era cu Tarom-ul lor acum ani buni, cu Malév. Companie cu ștate foarte vechi. Cum au văzut că e groasă rău au lăsat să se ducă-n faliment. Punct. Transportul aerian se face cu firme private. În veci nu se va rezolva pentru că la noi în primul și în primul rând NU SE VREA! Iar ce au făcut cei de la Tarom acum e pur și simplu bătaie de joc. Cursele au fost pline anul trecut deci nu cred că nu au făcut profit. Mai degrabă cred că nu au avioane disponibile, au probleme serioase cu parcul de avioane care este învechit, prost întreținut.
      Și încă un lucru. Nu cred că ce se face la noi este capitalism. Este ceva asemănător.

  7. x Răspunde

    Cursa se va face de pe Baia Mare.Vedeti in programul Tarom-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.