Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Romeo Nicoară: Vrem alegeri anticipate. Ne dorim să se întâmple cât mai repede

Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că PNL dorește alegeri anticipate, iar electoratul îi oferă legitimitatea necesară pentru a cere acest lucru. De asemenea, liberalii sătmăreni au ținut să transmită un mesaj clar opoziției.

Liberalii sătmăreni au transmis un mesaj clar: PNL vrea alegeri anticipate. Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, a declarat că scopul liberalilor este aceea de a provoca cât mai repede alegeri anticipate, menționând totodată că Guvernul condus de Ludovic Orban a adus schimbări semnificative în ultimele trei luni de mandat.

,,Acest pas al demiterii guvernului prin moțiune de cenzură ne duce cu încă un pas mai aproape de ce ne dorim noi și de ceea ce doresc cetățenii, adică alegeri parlamentare anticipate. Este un obiectiv politic pe care l-am afirmat încă de anul trecut și îl susținem și ne dorim să se întâmple cât mai repede. Este trist și regretabil că motivul pentru care guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură este mai buna guvernare a țării și mai buna funcționare a democrației”, a spus deputatul Romeo Nicoară

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu a declarat, de asemenea, că românii au dreptul la aceste alegeri întrucât își doresc cât mai repede o schimbare. Astfel, pentru a provoca anticipatele, Partidul Național Liberal nu va vota următoarele două propuneri de guverne.

,,Dorim alegeri anticipate, în primul rând pentru că poporul și-a manifestat punctul de vedere, adică dorește o schimbare rapidă și radicală. Din păcate această schimbare nu se poate produce până nu se schimbă și Parlamentul. Cetățenii români au dreptul la aceste alegeri, cetățenii vor o majoritate stabilă. Cei care se împotrivesc anticipatelor sunt cei cărora le e frică de votul românilor. Decizia este clară, Partidul Național Liberal nu va vota nicio formulă de guvern. Parlamentarii PNL vor fi prezenți la ședință, dar nu vor vota pentru învestirea guvernului”, a declarat Adrian Albu.

Cu toate că în aceste momente se guvernează cu frâna de mână trasă, a mai precizat Adrian Albu, nu există niciun pericol de a intra în vreo criză întrucât România este în continuare condusă:  ,,România rămâne condusă, nu este nicio instabilitate politică și nu este niciun fel de pericol de a intra într-o degringoladă din punct de vedere politic sau economic. Guvernul există și își face treaba chiar dacă are puteri limitate”.

 

 

8 comentarii

  1. GB Răspunde

    “ce ne dorim noi și de ceea ce doresc cetățenii” fals! Noi nu vă dorim nici pe voi, campionii aroganţei de “dreapta”, nici pe ceilalţi, pomanagii pe bani publici de “stânga”. Noi vrem conducători competenţi, oneşti, cinstiţi, harnici, modeşti, etc. care muncesc spre binele acestei tari, nu ţaţe care se bălăcăresc în Parlament şi se vaită de greaua moştenire. Deci obiectivul vostru politic nu ne interesează doar în măsura în care ar fi cele de mai sus. Aşa că ursuleţe Coccolino ai de la noi o plăcuţă suedeză(ce vă mai place nebunilor!). Ia să vedem ce zice Albul Ariel ,,Dorim alegeri anticipate, în primul rând pentru că poporul și-a manifestat punctul de vedere” WTFK, ne-aţi întrebat şi nu ştim? A!! am înţeles, eşti mama Omida în timpul liber şi la fel ca ea ne intuieşti dorinţele, iar după ce ne-ai tradus ne goleşti buzunarele.”Partidul Național Liberal nu va vota nicio formulă de guvern” Nebunule!! Iohăniţă va nominalizat şi voi vreţi să chiuliţi? Am impresia că politicienii noştrii sunt pe invers, ne-au învăţat să le dăm votul negativ şi ne servesc politică negativă. Bleah!! “Parlamentarii PNL vor fi prezenți la ședință, dar nu vor vota pentru învestirea guvernului” zice Albul Ariel şi răspunde ursuleţul Coccolino “motivul pentru care guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură este mai buna guvernare a țării și mai buna funcționare a democrației”. Ptiu!! dacă asta se numeşte bună guvernare, să stai şi să freci menta pe salariu de guvernant, mă depăşeşte. Albule Ariel ai câştigat şi tu o plăcuţă suedeză ca să nu fii trist. Şi în final “se guvernează cu frâna de mână trasă” Da! Da! fac drift-uri cam de trei luni cu maşina “România”, pe nervii şi cauciucurile noastre, iar omologii locali îi imită învârtindu-se ca şi câinele febril care vrea să-şi prindă coada. Dar să stăm liniştiţi “nu este niciun fel de pericol de a intra într-o degringoladă din punct de vedere politic sau economic”, Corect!! noi trăim continuu asta, voi când dracu începeţi?

  2. Ariel @ Cocolino Răspunde

    Vreti pe dracu sa va duca,vreti sa va asezati confortabil in fruntea tarii sa ne jegmaniti linistiti 5 ani dupa care mai vedeti voi cu ce cacaturi ne mai mintiti!

  3. Marta Răspunde

    Ce au făcut acești 2 impostori pentru orașul și județul Satu Mare?
    2 politruci, ne-am săturat de voi.
    Albu viceprimar de 2 ori, nu a făcut nimic pentru oraș. Ce mai vrea ăsta?

  4. Cosma Răspunde

    Doi nătărai, pentru nătărai ăștia sa votam PNL?

  5. Marin Răspunde

    PNL este cel mai lacom partid din România! Doar ei să trăiască, ceilalți să muncească. Iemu PNL!

  6. Daca ti-e foame Răspunde

    PNL=PSD aceeasi mizerie !!!!

  7. Pnlepre Răspunde

    Alegeri anticipate, sa puneti laba pe ciolan Inca 4 ani! Stiti bine ca plonjati direct in cacastoare si sunteti in cadere libera in toate sondajele, asa ca normal ca vreti anticipate! Vointa poporului? Pai bine mai hotilor, singurul lucru pe care ni-l dorim este sa va vedem la groapa de gunoi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.