Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

VIDEO. Boxerul din Seini, arestat! Sătmăreanul agresat, șantajat din 2017!

Boxerul din Seini a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma agresiunii pe care a comis-o asupra unui sătmărean. Sătmăreanul susţine că nu are nicio datorie la agresor şi că ar fi fost şantajat, fiind depusă o plângere încă din anul 2017.

Familia bărbatului din Racşa, bătut crunt de boxerul din Seini, a precizat pentru PortalSM că la mijloc nu ese vorba despre nicio datorie, aşa cum se poate deduce din filmare. Bărbatul din Racşa nu a vorbit despre nicio datorie în timpul în care era bătut, pe motiv că nu avea ce să spună, ba dimpotrivă, i-a şi spus agresorului că există plângerea la poliţie pentru şantaj.

Ce spune Poliţia:

“În urma probatoriului administrat de către poliţiştii din Seini, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat din Seini în vârstă de 35 de ani.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și şantaj, după ce în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 23.00, ar fi agresat un tânăr de 28 de ani, în faţa unui club din localitatea Seini. Totodată, bărbatul ar fi ameninţat victima în scopul de a obţine de la aceasta o sumă de bani.

În urma agresiunii, victima s-a prezentat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Judecătorii l-au arestat pentru lovire şi şantaj

Judecătorii din Baia Mare au dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, a bătăușului, fiind acuyat de: – lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen., – şantaj, prev. de art. 207 alin.1 şi 3 Cod penal , – tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 Cod penal.

 

 

36 comentarii

  1. ® Răspunde

    Clar ca ala tre sa-i dea bani.Dar si batausul e doar un caine ce latra,pe deasupra cat de prost tre sa fi sa filmezi in timp ce faci o fapta.

  2. Corect Răspunde

    Pe celălalt de ce nu-l cercetați ptr complicitate și instigare la violența, mă refer la cel care filmează?

  3. Cipri Răspunde

    20 de ani sa stea după gratii ca este un pericol și pentru copii ,in asemenea situații ne este frica sa Lașii copiii singuri sa meargă la școala

  4. Mae Răspunde

    Acuma trebuie văzut adevarul ,chiar îi datorează sau doar jocuri de stors bani !

  5. realist Răspunde

    Presimt ca boxerul il mulgea constant de bani pe “afacerist”. Taxa de protectie, sau cine stie ce alte combinatii. Daca sunteti atenti pe filmare boxerul il intreaba: cati bani ai facut la Bucuresti?
    Isi cere dreptul baiatu..
    Nu iau partea nimanui dar astfel de specimene nu au ce cauta in societate, nici agresorul si nici scursura care filma si instiga intr-una.

  6. ... Răspunde

    Așa-zisul “om de afaceri” și așa-zisul “sportiv”. Crema societății!!!

  7. Zair Răspunde

    Necunoscatorii sa taca sau sa mance rahat. Datornicii sa plateasca nu sa provoace pentru a scapa . Afaceristii astia de 2 lei datori la toata lumea sa taca si sa plateasca. Cunosc situatia asa ca va rog sa nu mai acuzati pe cine nu e vinovat . Nu era nevoie de violenta ,Dar cand esti super provocat …..daca cineva vroia sa ai dea corectie la super corectu cozma pocaitu nu o facea an public desteptilor

    • Popica Răspunde

      Zair,nu tu esti ala care a filmat? Cine mm mami voastre sunteti voi sa faceti voi legea,de ce mai exista institutiile publice,gen politie,jandarmerie,judecatorie? Sa va faceti voi legea mai camatarilor?!!!! Puscarie pe viata si munca in timpul detentiei!! La motru cu voi camatari jegosi!!!

      • Zair Răspunde

        Nu am filmat pe nimeni, Dar esti prost rau, tare as vrea sa -ti spun an fata militian poponar ce esti. Sa ma testezi la gramatica sa vezi daca am gresit ,cand ai scris unei persoane pe care nu o cunosti si sunt ferm convins ca nu ti-ai dori fraiere fara sentimente

  8. Misu Răspunde

    Zair, inainte de toate mergi la scoala,apoi incearca sa faci un comentariu pertinent. Cum vine asta afaceristii sa plateasca ?Pariez ca si tu esti camatar, genul ala de trantor care nu face nimic altceva decat sa traiasca din asemenea manevre de doi lei. Astepti sa vina “fraierul ” la tine care in realitate este este un om care are nevoie acuta de bani, iti freci mainile ca l-ai agatat, ca apoi sa traiesti din banii lui mult si bine.

  9. Gheorghe Răspunde

    Eu zic ca nu are rost sa jignim în stânga și în dreapta pe cei al căror comentariu nu ne place.S-a ajuns la politie și fiecare da-și apere dreptatea și sa vina cu probe nu cu povesti.Dacă ai de luat bani de la cineva mă gândesc ca la o așa suma ai făcut și niște acte ca doar nu ești așa de prost sa dai atâta amar de bani doar pe vorbe sau pe promisiuni fără nici o hartie (fie ea și de mâna cu martori sau la notar,de ce nu?).Sau dai bani fără garanție? …..Mă îndoiesc. Banii sunt ochiul dracului..Păcat ca se ajunge la așa ceva….Mă gândeam ca Ardelenii sunt mai de treaba….Mă așteptam ca astfel de manifestări sa fie doar la cei de prin capitala și la sudiști. Și totuși am unele dubii (o fi jucat la doua capete??) cu privire la cel care a filmat. ….sa filmezi asta și sa ajungă în presa,sa vadă o lume întreagă? S-ar putea ca filmarea sa-l ajute mai mult pe cel bătut!!!!!Dacă ai un avocat bun poți sa ieși cu niște bănuți dupa bătaia incasată. ….Cel care cere bani sa fie el nevoit sa dea el…..Hé hé hé!

  10. Zair Răspunde

    Astia anaintasii,bagatorii an seama scolarizatii ,copiii lui Dancila, destepti fara frontiere ,avocatii milei sunteti varza . Vreti dreptate dar sinteti gaozari de 2 lei. Aveti griji ce doriti altora ….sa nu cumva sa aveti parte

  11. Zair Răspunde

    Banuiesc ca astia …voi..asistatii social .astia ce criticati sinteti militieni comunisti . Gunoaielor nu puneti epitete oamenilor fara sa cunoasteti .sigur sinteti niste praduitori poponari invidiosi . Rugativa pt.iertare iudelor .valoare zero.

  12. Gheorghe Răspunde

    E unul pe aici tare supărat și jignește ca la ușa cortului.Eu cred ca nu este normal sa-ți dai drumul la lăturile din cap așa peste toată lumea doar pentru ca nu ești de acord cu comentariile altora.Ce sa mai zicem despre cultura,civilizație sau altceva de felul acesta.Fiecare avem dreptul sa ne spunem părerea cu privire la cazul prezentat dar fără sa jihnim.Dacă s-a ajuns la politie normal ar fi sa se dea cărțile pe fata iar legea sa-și spună cuvântul. Dacă ai dreptare ,ai dat bani,ai probe indubitabile o sa câștigi fără discuție. Dacă ai luat bani și nu i-ai restituit legea te va obliga sa plătești,dar de aici și pana a ne face dreptatea cu pumnul e cale lunga.Sunt tare curios cum se va termina acest caz.Tare mă tem ca nu vom afla niciodată ….da nu-i bai,noi sa fim sănătoși iar cei care încălca legea sa fie pedepsiți cu asprime!!!Indiferent cine ar fi ei!

  13. Mue Zair Răspunde

    ZAIR sa îți iau morții in **** de cioban prost Analfabet !!!
    ,,an,, se scrie ,,în,,
    ,,Sinteti,, = ,,sunteți,,
    Du-te dracu de prost !!
    Idotul pulii !!!

    • Zair Răspunde

      Cu mortii mei te joci nu ai dori sa te joci un pic si cu mine .ca sunt viu frumusete si inteligenta de gimnaziu .m…mata.si s….copiii tai .Si tu sa privesti sa ma corectezi la gramatica stiu .ca te balbai cacacios mic ce esti

  14. realist Răspunde

    Banuiesc ca si tu faci parte din aceeasi patura sociala… “Discursul” tau debordeaza de o inteligenta discreta… Aduci jigniri gratuite unor oameni care condamna actele de violenta. Ce spune asta despre tine? Ce ai vrut sa exprimi in afară de un amalgam de injuraturi?

    • Zair Răspunde

      La ce bordel predai limba?? Ai interes sa doresti rau cuiva Dar ragetul de magar nu ajunge pana la cer .sa aveti noroc la ce doriti altora voi si fam.voastre.santeti josnici

      • realist Răspunde

        Tot ce e posibil ca tu sa fi invatat limba la bordel, nu zic nu. Se pare ca tot nu ai inteles nimic..
        P.S. “santeti” se scrie sunteti. Poate mai pui si tu mana pe o carte din cand in cand 🙂

        • ... Răspunde

          Cred că te refereai la cărți de joc.??☹

        • Zair Răspunde

          Te rog sa-mi aduci personal o carte,f.mult as putea sa ati multumesc. As putea si an alte limbaje . Muie psd si la fam.ta. scuze pt gramatica. Scursura libidinoasa,E usor sa scrii frustratule poate viata te va aducem la ora mea de agricultura

          • realist

            Ce sa faci tu cu o carte? Sa te incalzesti cu ea poate.. La cat esti de agramat nu prea ti-a placut scoala.. Se si vede dupa limbajul si “exprimarile” pe care le folosesti…
            Pe undeva chiar te compatimesc. Se pare ca doar atat poti 🙂

        • Zair Răspunde

          Cum am putea sa ne antalnim carturarule? …. Ai putea castiga marele loz,meriti asta anvatatorule. Promit ,daca reusim sa ne cunoastem o sa fii cel mai fericit (fericita).

  15. pop Răspunde

    intai de toate sa ne spuna si noua ,,marele boxer ,, de unde a avut el astfel de sume de imprumutat ????

  16. Soso Răspunde

    Vorbiți în necunostintinta de cauza, dacă vroia sa i facă rău i făcea în alt mod nu asa

  17. Soso Răspunde

    Gunoaiele trebuie sa plătească a mers în genunchi în casa sa i dea banii împrumut și după teapa, și nu a tras teapa doar la el ci la mulți oameni cu copii mici care nu au ce sa le dea de mâncare și le întoarce spatele, și a făcut-o singur a mers sa îl provoace să-l dea în instanta ca să nui mai dea banii înapoi

  18. Soso Răspunde

    Acest fiu mare de patron numit Cozma Ioan Pocaitul sia făcut afaceri pe banii oamenilor pe care ia intapat cu vrăjeală de pocăit cică cu credință lumea a pus botul și acum face pe victima se, da lovit și nu are nici o zi de spitalizare merita frățiilor sa, stați pt 3 palmi pt suma de 80000 mi euro

  19. io Răspunde

    Politia e mana-n mana cu “boxeru”. Nu l-au acuzat pentru amenintare la crima. O sa scape cumva. L-au acuzat pentru tulburarea linistii publice si amenintare. Daca politistii erau baiestasi faceau treaba ca lumea. Aia e, nu te incurca cu camatarii

  20. Soso Răspunde

    Tot neamu asta a lu pacala a trait din santaj si camatarie, de ce credeti ca ii zice pacala si lui si tot neamului, multi au fugit in franta din cauza ca au luat bani si nu au dat inapoi,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.