Ultima actualizare: ieri, 20:44

Naţionale

VIDEO. Femeie dată dispărută, ucisă cu toporul și îngropată într-un coteț

O femeie din județul Cluj ce a fost dată dispărută, a fost ucisă cu toporul și îngropată într-un coteţ. Potrivit anchetatorilor, clujeanca Mihaela Claudia M, în vârstă de 41 de ani, a fost lovită cu toporul în cap în repetate rânduri, legată cu sârmă într-o pătură şi îngropată într-un coteţ de pe raza comunei Războieni, judeţul Alba.

Clujeanca dispărută şi ucisă – Poziţia Poliţiei Cluj:

Clujeanca dispărută, găsită ucisă într-o anexă!  Urmare cazului de dispariție mediatizat la data de 18 februarie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Cluj este abilitat să facă următoarele precizări:

La data de 27/28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie a.c..

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic Cluj. De asemenea, au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor.

Sursa: IPJ Cluj

Femeia a fost declarată dispărută în 17 februarie

sursa VIDEO: Ziarul Unirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.