Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Flăcări uriaşe la sonda din Moftin

Flăcări uriaşe la sonda din Moftin. Persoanele care trec pe DN 19 prin Moftin pot să observe flăcări uriaşe de la sonda petrolieră de la Moftinu Mic.  Imaginile au fost surprinse de un cititor care ne-a semnalat fenomenul.

Pompierii sătmăreni spun să situaţia de la Moftin este sub control. Ei nu au fost anunţaţi că ar exista probleme la sondă, iar arderile respective sunt cel mai probabil controlate.

Locuitorii comunei Moftin însă privesc cu îngrijorare fenomenul, după ce în urmă cu doi ani la sondă lucrurile au scăpat de sub control şi a ars timp de mai bine de o lună. Atunci lumea s-a panicat şi a fost nevoie de aducerea unor specialişti din alte ţări şi a popierilor din mai multe judeţe pentru stingerea incendiului.

14 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Dar de ce ard gazu degeaba???. În locul să-l introducă în circuit. Domnule primar ce se întâmplă acolo ???. Bine că noi plătim metru cub cu 1, 78 lei, vin străinii și-l ard la noi aiurea.

    • ... Răspunde

      Ce arde nu se poate introduce in retea. E pentru siguranta exploatarii. Poate ai vrea sa sara in aer toata zona?

  2. Nimeni Răspunde

    @Satmarean. Nu-l ard degeaba, il ard ca sa ne incalzim tot judetul de la el, in plus mai avem si lumina nocturna gratuita. Nu stiu de ce te mai plangi.

  3. Popica Răspunde

    Castiga bani cu sondaje online
    Inscrie-te aici https://bit.ly/2vM3NL1

  4. Satmarean Răspunde

    Impuneți urgent canadienilor introducerea gazului în circuit. Gata cu pocicăleala !!!. S-a scurs foarte mult gaz aiurea !!!

  5. moftinan Răspunde

    băgați gazu ala în conducte și urgent ieftiniți gazu !!!

    • ... Răspunde

      Din cuvântul NU care literă nu ai înțeles??? Ce arde NU e gaz metan deci nu e pentru parate de gătit cu gaz metan! Vrei să sară în aer niște bucătării?

      • Muresan Răspunde

        ești de la gaz … sau esti de a lor?

        • ... Răspunde

          Caută doar puțin pe net pe sfânta și neprihănita wiki și se explică acolo ce și cum. Dar am și tangență cu ei. Începând din acest moment te poți declara satisfăcut/ă, asta era important pentru tine nu fenomenul și explicația. Bravo.

      • moftinan Răspunde

        da undye betyeșig mere gazu atunci ??? de 2 ani? zî ???

  6. ... Răspunde

    @Jan, de ce? Chiar nu pricep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.