Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Accident pe Podul Decebal. A intrat cu mașina în parapetul de protecție

Accident pe Podul Decebal. Evenimentul rutier s-a produs în această seară, când un șofer s-a oprit cu mașina în parapetul de protecție.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat șoferului primul ajutor. Potrivit martorilor, șoferul s-ar fi aflat în stare avansată de ebrietate.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Rutiere care va stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.

 

25 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Sunt curios cât va dura să repare parapetul avariat! Mai ales că dacă boul a fost băut, asigurarea nu plătește și cineva ar trebui să-l oblige să plătească!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Era de așteptat. Șoferul nu-i de aici și nu avea de unde să vadă mai ales seara ce a visat citimenejerul nostru. pentru busurile noastre. Vă rog să trimiteți factura de reparație a mașinii lui mister M. De 2 ani jumate este situația asta aiurea temporară la Burdea. Probabil mai sunt necesare vreo 10 mandate și 5-6 accidente de astea ca cineva să se trezească. În prea multe locuri din oraș dacă nu cunoști orașul bine-bine de tot riști să faci accident pentru că nu sunt destul de vizibile semnalizările rutiere.

    • Fie Răspunde

      Ala-i bat si prost si tu vi cu propaganda de 2 lei? Cat de prost as fi sa virezi in halu ala de tare in dreapta sau cum sa pierzi controlul volanului atata de grav, simplu, bat mort se poate orice. Daca ti se pare normal esti la fel de praf ca el. E aiurea intersectia daca nu stii conduce BEAT, dar e usor sa tot pasam incompetenta personala pe altii, asa-i tot orasu asta, plin de destepti ca tine, care habar n-au sa accepte prostia cand gresesc.

      • altu fără bmw Răspunde

        Măi! Una e că să fii beat dar de unde plm să știi că brusc după ditamai giratoriul lui pește se gată banda ta??? Dacă tu mergi prin alt oraș și nu cunoști într-o configurație asemănătoare mai mult ca sigur pățești la fel? Nu fac eu propagandă dar toată stația de bus pentru care s-a făcut alveola aia e aiurea acum. Până să se poată traversa pe treceri de pietoni era OK, dădea semaforul roșu dinspre Cloșca și busul pleca. Acum însă toată lumea se grăbește și te împinge înapoi pe banda ta. Baiul e când banda se termină. Am pățit și eu la urcare dinspre centrul nou cu un curier Fancurier.

    • Cineva Răspunde

      Seriosss!Dar de unde era domnul,avea traseu lung?Starea de ebrietate in care se afla dânsul nu-i permitea deplasarea la volanul niciunui mijloc de transport.

    • Dogoter Răspunde

      Uite okosule: ” Testat cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că șoferul avea o alcoolemie de 0,72%, motiv pentru care a avut probleme serioase în a comunica cu polițiștii ajunși la fața locului.” (presasm) – Dar pentru asta citymangerul e de vina asa-i ma? Propagandistule.

      • altu fără bmw Răspunde

        Nu @Dogoter. Pentru asta TU ești de vină. De ce? Pentru că tu ești propagandist devreme ce văd că faci referire la știi tu ce organ fals media.

  3. Jan Răspunde

    Țapân o fo ala !!!. O vrut să broască, dar i-o fost rușine se Ciprian Bâtea !

  4. Satmarean Răspunde

    Fantastic. Dați-vă seama să te prindă unul ca ăsta frontal

  5. Jan Răspunde

    bietu de el n-o apucat să sune un.prieten sau să dispară de acolo, altfel scăpa, l-au încurcat scările se la Drumuri Naționale. Se hodinea umpyc

  6. i Răspunde

    nu se face sens giratoriu inca , pentru ca nu s-a inteles la inpartitul banilor pentru proiect.

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu se face sensul giratoriu pentru că because HABAR NU AU CUM S-O FACĂ! No. Oricum îți dai și tu seama că cine pupă lucrarea, nu?

  7. altu fără bmw Răspunde

    Chiar nu știu. Oricum cei din Primărie cred că au demonstrat cu vârf și îndesat că nu pot gestiona și rezolva problema. Asta presupunând ad absurdum că vor să rezolve.

  8. tabu Răspunde

    imediat o sa apara kereskenyi cu un desen super futuristic cu sens giratoriu.

  9. Loser Răspunde

    Ce are sula cu prefectura?
    Articolul este despre un dobitoc rupt de beat care a rupt parapetul de la urcarea pe pod, iar unii deștepți o țin într-una despre sensul giratoriu!?! CPLM are de-a face una cu alta?
    Sensul ăla este OK și așa, DACĂ ai minime cunoștințe despre circulația rutieră!!! Dar cum la noi este plin de proști care nu știu să conducă … Nu le-ar fi bun nici un sens cu 7 benzi, că tot s-ar buși!

  10. ... Răspunde

    @Loser, ești exact cum este și numele tău. Ia te rog și mai răsfoiește codul rutier sau poate ai pe unul de la rutieră prieten-prieten care îți povestește la un pahar de vorbă ce parametri trebuie să aibă un sens giratoriu. Chestia aia de la Burdea numai sens giratoriu nu este. Sper că nu ai permis.

    • Satmarean Răspunde

      Ceea ce e la Burdea e o.mare prostie. Nu.am văzut nicăieri asa cva, m-ai ales că e o intersecție foarte circulată. Se circulă foarte prost în Sătmar, drumuri proaste, infrastructură zero, locuri de parcare puține, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.