Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Sătmărenii din Micro 16, speriați de câinii vagabonzi: ,,Nu mai poți ieși din casă”

Sătmărenii din Micro 16, speriați de câinii vagabonzi. Oamenii spun că le este frică să mai iasă din casă, în special la primele ore ale dimineții.

O sătmăreancă ne-a declarat că animalele au ajuns să umble în haite prin cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare și că oamenii din zonă au ajuns să nu mai iasă dimineața din casă.

,,Când se va rezolva aceasta problema a câinilor vagabonzi? Nu mai poți ieși din casă să-ți duci copiii la școală. Chiar așa?”, spune sătmăreanca, care ne-a trimis și câteva imagini surprinse în această dimineață, pe bulevardul Sănătății.

O altă sătmăreancă a postat imagini cu haite de câini, în această după-masă: ,,Haita de câini din Micro 16 la ora 16:30! Sper să nu facă victime, copii (ei sunt cei mai vulnerabili)! Parcurile de joacă, care vor fi aglomerate de copii de cum vine vremea frumoasă, nu sunt foarte departe!”.

Reamintim că alte imagini cu câini fără stăpân plimbându-se prin cartierul Micro 16 au fost surprinse ieri după-masa.

 

12 comentarii

  1. anonim Răspunde

    Nu se va rezolva decat atunci cand cineva va plati cu viata…pana atunci sunt foarte bune voturile iubitorilor de animale si nimeni nu se va incumeta sa renunte la ele,chiar daca orasul arata jalnic si integritatea fizica a cetatenilor este periclitata permanent din cauza acestor haite care devin pe zi ce trece mai numeroase! Cunosc situatie de persoana muscata de caine,s-a prezentat la urgente cu plaga de muscatura de caine,nu exista vaccin antirabic,a mers omul in Ungaria sa si-l cumpere,timp pierdut si nervi pentru ca nu exista respect pentru fiinta umana,avem grija de caini dar n-avem de oameni…

    • Maria Răspunde

      Dacă le-ați da de mâncare în loc să-i hăituiți și să-i bateți, nu s-ar mai înrăi. Dar specia “inteligentă” se crede stăpână peste tot și-i pasă numai de cei ca ea. Dai bunătate, culegi bunătate. Un câine nu va mușca un om cu suflet bun, indiferent de vârstă

  2. Florin Răspunde

    Sa fie amendată asociația care este responsabilă cu ridicarea lor. Nu respectă contractul.

  3. Satmarean Răspunde

    Freelife, Puffy, ce faceți ???

    • satmareanu' Răspunde

      Se ocupa cu depuneri de plangeri la Politie precum ca unii cauta stapani pentru metisi si le fac concurenta, bazanduse pe o lege stupida care interzice reproducerea cainilor de rasa comuna si a metisilor.

  4. Ana Răspunde

    intr/adevar sunt un pericol pentru noi. De copii nici nu mai vorbesc . Daca calcam pe trotuarul pe care se plimba aceste animalute, devin foarte agresive.Isi apara teritoriul. Dar atunci noi unde mai traim?Unde ne plimbam?Unde ne jucam? DOMNILOR SAU DOAMNELOR CARE VA OCUPATI DE ACESTI CAINI VA ROG SA LUATI MASURI!!!!. Noi ca parinti nu ne permitem sa stam inchisi in casa CU COPII din cauza DUMNEAVOASTRA!!!!

  5. Ionica Răspunde

    Am ajuns lumea a 3 a. Botswana. Nu meritam sa fim in UE. noi inca traim in evil mediu cu carute si WC in spatele curtii.

  6. Bahu Răspunde

    @Ana , vina o poarta cei care abandoneaza acesti nenorociti , si cei care se incapatâneaza sa nu-i sterilizeze , asa ca “stimata doamna ” un pic de calm si decenta in comentarii . Aceiasi invitatie o adresez si celorlati frustrati care isi mai gâdila unicul neuron cu ocazia articolelor scrise ( tendentios ? ) impotriva cainilor ABANDONATI !!!

  7. Alex Răspunde

    Solutia: ar trebui deschise mai multe restaurante chinezesti.

    • Ionica Răspunde

      Hahahahhahhahhahahahah buna asta @Alex

    • ... Răspunde

      Greșit, coreenii (unii)mănâncă câine. Chinezii mănâncă tot felul de prostii dar câine-pisică nu. Dar ideea poate ar ține. Sau dacă nu atunci acuși vine Paștele. Înțelegeți? Pe post de miel. În regat au fost cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.