Ultima actualizare: azi, 22:06

Locale

Acces restricționat la Kaufland Satu Mare: intră doar 5 persoane o dată!

Acces restricționat la Kaufland Satu Mare: intră doar 5 persoane o dată! Magazinul Kaufland Satu Mare, situat pe strada Corvinilor, a luat măsuri suplimentare, în cursul zilei de azi, pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului. Accesul este restricționat în magazine, având voie să intre cinci persoane în momentul în care alte cinci persoane ies.

Tototdată, Kaufland a anunțat măsuri suplimentare de igienă în supermarketuri. Kaufland România a instituit măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine și în sedii, pentru a spori siguranța clienților și a angajaților.

,,Astfel, cel puțin o dată pe oră, în magazine sunt dezinfectate toate suprafețele des utilizate de clienți și colegi și obiectele de uz comun, precum cărucioarele de cumpărături, coșurile de mână, mânere, clanțe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleștii de la brutărie, casele Express, casele de marcat în exterior și în interior, POS-urile, mobilierul de la case și Biroul de Informații, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill și altele”, anunță cei de la Kuafland într-un comunicat de presă.

Toaletele din magazine și toate spațiile comune ale angajaților sunt dezinfectate în totalitate cel puțin o dată pe oră.

,,În toate magazinele sunt amplasate stații cu dezinfectant de mâini gratuit, atât în zonele pentru clienți, cât și la casele de marcat și informăm constant cu privire la aceste măsuri. Toți angajații noștri cunosc regulile de igienă și îi încurajăm să le respecte”, mai spun reprezentanții companiei.

De asemenea, clienții sunt îndemnați să folosească plata cu cardul.

,,De asemenea, pe această cale, rugăm clienții să păstreze distanța de siguranță de 1 metru, să evite cât mai mult posibil folosirea bancnotelor și să opteze pentru plata cu cardul sau cu telefonul”, este îndemnul Kaufland.

În magazine și sediul central au fost alocate echipe responsabile de implementarea măsurilor suplimentare de igienă și prevenție. Magazinele vor continua să fie bine aprovizionate, iar produsele Kaufland pot fi comandate și prin Glovo, serviciul online de livrări la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.