Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Accident în județ. Un tânăr care fugea de polițiști s-a oprit cu mașina într-un stâlp

Accident în județ. Un tânăr care fugea de polițiști s-a oprit cu mașina într-un stâlp. După verificări, s-a constatat că acesta consumase băuturi alcoolice și nu deține permis de conducere.

Ce spun Poliția:

Ieri, 29 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe DN 1C, în localitatea Iojib.

La vederea semnalului de oprire efectuat de organele de poliție, conducătorul autoturismului în cauză, a încercat să se sustragă controlului intrând pe o stradă lăturalnică, moment în care a derapat în șanțul din dreapta direcției de mers, oprindu-se într-un stâlp de curent electric și avariindu-și autoturismul.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoana de la volan ca fiind un tânăr, de 28 de ani, din comuna Medieșu Aurit, care nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Nu avea sigur declarația completată și s-a speriat. A crezut că primește cadou un virus.😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.