Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

ACTUALIZARE. Accident Botiz | Pasagerul a decedat! BMW-ul a rupt un stâlp de electricitate

Accident Botiz. Pasagerul aflat în BMW-ul implicat joi, 19 martie, într-un accident rutier în localitatea Botiz, județul Satu Mare, a decedat, în această dimineață, în jurul orei 4,00, la Spitalul Județean Satu Mare, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Constantin Demian. 

Reamintim că un accident de circulație a avut loc în această seară, joi, 19 martie, în localitatea Botiz, județul Satu Mare. Un șofer a rupt cu BMW-ul un stâlp de electricitate și s-a oprit cu autoturismul într-un gard.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Gonind pe centura Botiz, șoferul BMW-ului ar fi intrat cu mașina într-o denivelare, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a rupt un stâlp. După ce a rupt stâlpul, autoturismul s-a oprit în gardul unei case.

Martorii au mai declarat, pentru Portal SM, că șoferul BMW-ului ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Acesta din urmă a scăpat cu răni ușoare în urma accidentului, au mai spus martorii.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, care au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

VIDEO LIVE:

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Iuhuuu ! Nicio zi fara accidente cu cocalari BMW-isti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.