Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO. Explozie de prețuri. Cât costă soluțiile dezinfectante într-un magazin din Satu Mare

Coronavirusul creşte preţurile în unele magazine din Satu Mare. Sătmărenii care au ieşit în ultimele zile la cumpărături prin magazinele din oraș au avut ocazia să constate că preţurile la unele produse au explodat. Un exemplu concret: soluțiile dezinfectante, care au ajuns să coste peste 160 de lei.

Majorarea de preţuri a fost remarcată pe fondul crizei declanşate de coronavirus. Printre produsele care s-au scumpit cel mai mult în ultima perioadă se numără soluțiile dezinfectante. Un astfel de produs costă într-un magazin din municipiul Satu Mare nu mai puțin de 169 de lei (1 litru), când în mod normal ar trebui să coste până în 80 de lei. Prețul aceluiași produs, de data aceasta vorbim de 300 de ml, a ajuns la 79 de lei de la un nivel inițial de 28 de lei.

Sursa foto: Facebook/Satmarul asa cum este

 

17 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Dorel Coica este asociatul lui Derșidan. Cine se asemană se adună!

  2. Patulea Carmen Silvia Răspunde

    …este abject acest lucru!…solutiile dezinfectante,ar trebui sa aibe un pret simbolic,sau sa fie distribuite gratuit ,pentru protectia populatiei!…A te imbogati pe seama acestui virus,pe seama suferintei altora este criminal!….sa nu poti sa iti cumperi pentru ca nu ai 180 de roni!!!…Domnule Dersidan….domnule Dr.Coica….aveti constiinta???

  3. Valahu Răspunde

    Ce conștiința Derridan nu stie ce este onoare s-au demnitate .Mergeți și mai cumpărați de la gunoiul acesta.Voi satmarenii puteți s-a pedepsiti un asemenea specimene ne mai călcând în cocina lui de magazin

  4. Laszlo Răspunde

    Ar trebui facute verificari din partea Parchetului Politiei ANAF ului…plafonate preturile si nu specula

  5. @visatorii Răspunde

    Unde traiti fratilor..a da..Romania..noah aveti raspunsul..despre ce vorbim aici..voi visati sa vina ANAF-ul Protectia Consumatorului ca pana atunci cacatzi de acolo se imbogatesc si merg in Ibiza in concediu sau isi i-au Mercedes SLK…Dream on…Solidaritate..distanta sociala..egali in fata lui Dzeu..exploatati si exploatatori..Despre asta e vorba aici…Restul gargara..

    • Pop Ioan Răspunde

      Nu va faceti probleme.NU VA PATI ABSOLUT NIMIC.Este “jmecher” PDL-ist. Cotizeaza cit si unde trebuie ( nu ma refer la ANAF)

  6. X-ulescu Răspunde

    Votați psd

  7. Dragnea Răspunde

    La ce dreacu vă trebuie dezinteresați, sărakilor?
    Cā nu e bun de beut.
    Până mai ieri, dacă văspuneam să vă luați dezinfectant, VĂ simțeați ofensați.
    Azi însă, vă dați ditamai impecabili.
    Dracu să vă ia de panarame!
    Nu știu cum vă mai suporta femeile prin casă.
    Cred ca vă certați de la tampoane, sau ce..?

  8. mocanu Răspunde

    sa vedeti la barta ati ce preturi are la alimente,se opreste ceasu in loc,nesimtiti ordinari,sper sa nu-i mai calce nimeni pragul

    • +++ Răspunde

      Unicarm -5 kg.faina Hajdu -10.50 lei – ulei 5.5 lei litru
      batra ati -5 kg.faina Hajdu -18.00 lei – ulei 8.5 lei litrul

      • Szalma Jack Răspunde

        @+++-Barta a ridicat in halul asta pretul la alimente ??La puscarie cu flamandu’ !!!Sa i se faca urgent un control iar pedeapsa sa fie ca pe timp de razboi:capitala !!

  9. Vlad Tepes Răspunde

    …da parca Johannis se lauda mai deunazi ca va ordona inghetarea preturilor la alimente si medicamente !
    I s-o fi uscat cerneala pe penita…

    • Yuhuuuuuuuuuu Răspunde

      Nooooooo!Penița e ok !Problema e de la păpușarul care-l acționeaza…Când vrea să semneze ăla trage de sfoara,si stop semnătura ! E dreapta la putere,despre ce naiba vorbim !!Atunci când dezinfectanții erau ieftini,nea Friți ne spunea să stăm liniștiți,că nu e decât o simplă răceală și nu există motive de îingrijorare…

  10. gheorghe Răspunde

    Mai fomistule …,mai comunistule,mai coate goale,mai neica nimeni….ai uitat cand faceai foamea la unio,cand lingeai cate un dos pe saptamana pe acolo ca sa castigi un ban nefacand nimic?Ai uitat,esti pe cai mari ..te va satura dracu si pe tine odata,stai ca vine ziua socotelilor.
    Cat despre cei care acum ar trebui sa actioneze si sa stopeze aceasta dracovenie si aceste furturi la drumul mare ,acestia stau chitic(asteptand salarul de la stat,facand NIMIC)de frica virusului,cica nu mai fac munca de teren…ce ti-e si cu astia.Apropo dragnea,ce so umflat pasula in tine,dar-ar Dumnezeu sa ai nevoie(chiar si de dezinfectant)si sa nu ai la indemana.Ce te apuci sa jignesti pe aici?turbatule sceleratule,schizofrenule…mergi de te impusca mai coi spart!Tot asa te poate lua dracu si pe tine cu tot ce ai tu cu femeia care te suporta asa mizerabil cum esti.Da ce zic eu?tu esti al dracului de mult,spurcaciune,piei satana cu tot ce este al tau!

  11. Popica Răspunde

    Castiga bani cu sondaje online.
    Inscrie-te aici https://bit.ly/2UqWK2V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.