Ultima actualizare: azi, 17:38

Locale

Alertă de coronavirus în ţară. Bolnavii chemaţi buluc la Policlinica Veche din Satu Mare!

 Alertă de coronavirus în ţară, bolnavii chemaţi buluc la Policlinica Veche! Zeci de oameni sunt programați în fecare dimineaţă, la aceeaşi oră penru a fi consultaţi de medici.

Azi dimineaţă erau circa 40 de persoane care aşteptau să intre, în condiţiile în care autrităţile interzic aglomerările de oameni pentru a preveni răspândirea virusului. O sătmăreancă a declarat pentru PortalSM că angajaţii policlinicii sa-u comportat foarte urât cu sătmărenii care au reclamat faptul că sunt ţinuţi zeci de minute la rând.

Mai mult, aceștia i-ar fi scos în faţa policlinicii şi nu îi mai lasă să intre până când nu se eliberează locuri. Printre aceste persoane sunt copii, bătrâni.

5 comentarii

  1. R.C. Răspunde

    Umflatele alea de la informații ?????

  2. profesor Răspunde

    Cele două persoane de la biroul de informații, că doamne nu pot să le spun ! parcă sunt de la naziști!!! Comportament și vocabular HOROR !!!!

    • #evreu Răspunde

      Nazist a fost tatal tau când te-a facut pe tine, dobitocule! La ce dovada de caracter ai facut, cred ca nu ai putea lucra in conditiile lor nici macar 1 minut!

  3. Sik Zsuzsa Răspunde

    Azi am fost acolo. Am avut programare, am putut intra imediat. Angajatii s-au comportat frumos. Am vazut si am auzit in ce stil au vorbit unii, care nu au avut programare, dar bineinteles, au vrut sa intre intr-o secunda. Domnul de la poarta i-a explicat frumos si cu rabdare de ce nu se poate intra. Dar unii vor sa faca numai scandal, altii profita si scriu un astfel de articol rautacios.

  4. Gulya Răspunde

    Cum si unde se poate programa pt consultatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.