Ultima actualizare: azi, 22:22
Locale

Bătrână tâlhărită în plină stradă, în municipiul Satu Mare

Bătrână tâlhărită în plină stradă, în municipiul Satu Mare. Un tânăr i-a smuls plasa din mână, deposedând-o de un telefon mobil și câteva alimente.

Ce spune Poliția:

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 26 ani din municipiu, bănuit că ar fi comis o tâlhărie. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Concret, la data de 4 martie, o femeie în vârstă de 73 de ani, din  Satu Mare a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. Ea a declarat că în timp ce se deplasa pe raza municipiului Satu Mare, o persoană necunoscută a împins-o din spate, iar apoi i-a sustras o plasă în care avea telefonul mobil și alimente în valoare de 200 de lei.

În urma activităţilor de investigare efectuate, poliţiştii au identificat în scurt timp, un tânăr de 26 de ani din municipiu, bănuit de comiterea faptei. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

4 comentarii

  1. Sătmărean Răspunde

    Pai normal ca nu e nici un polițist pe strada ca toți stau pe Botizului ,aleargă după mașini “in special passaturi” sa ciupească si ei un Mojito!parca asta ar fi probl miliției!sa controleze mașini in portbagaj!

  2. Cetateanul Răspunde

    Vom plati noi, cei 90% care “beneficiem” de capitalism cu varf si indesat ! Restul, nu traiesc (locuiesc) cu populimea .

  3. The red plague Răspunde

    Dragnea e de vina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.