Ultima actualizare: azi, 12:55

Naţionale

CORONAVIRUS. O româncă ce a minţit a contaminat trei medici şi trei pacienţi!

CORONAVIRUS. O româncă ce a minţit a contaminat trei medici şi trei pacienţi cu acest virus periculos. Ministerul Sănătăţii a anunţat în această seară că în total sunt 59 de pacienţi infectaţi cu coronavirus, şase fiind infectaţi e o persoană. Este vorba despre o româncă întoarcă din Italia care a trecut prin mai multe spitale, fără să spună că s-a întors din Italia.

“Cele 6 persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal.
Caz 54: Femeie, 58 ani, pacient,
Caz 55: Femeie, 74 ani, pacient
Caz 56: Femeie, 52 ani, pacient
Caz 57: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
Caz 58: Femeie, 53 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
Caz 59: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

CONONAVIRUS – Se închid vămi!

România ia măsuri drastice împotriva coronavirusului urmând să închidă mai multe puncte de trecere a frontierei. Ministrul Afaverilor Interne, Marcel Vela, a anunţat astăzi că se închid puncte de trecere a frontierei, decizia fiind luată în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale, cu scopul de a prevenit răspândirea coronavirusului.

Se închid mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia, Republica Moldova și Ungaria.

La frontiera cu Ungaria se închid vămile: Turnu, Săcuieni, Salonta, Valea lui Mihai. Ucraina-Sighet. Bulgaria-Negru Vodă, Lipnița, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele și Bechet. R. Moldova- Rădăuți Prut, Oancea. Porțile de Fier 2, Moldova Nouă, Foieni, Vâlcani, Drobeta Turnu Severin și Naideș.

 

5 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Poate se mobilizează și cei de la O masă caldă!!!

  2. Nimeni Răspunde

    Aici se vede clar dificultatea stoparii virusului. Persoana infectata nu spune nimic, infecteaza personalul medical, care trateaza cam lejer problema, consecinta este ca virusul zburda in voia lui de la individ la individ. Transmiterea fiind exponentiala, in cateva zile te trezesti coplesit de infectati. Asa s-a intamplat in prima faza si in Italia, acolo insa nu se stia inca de existenta virusului, doar intamplarea a facut ca o doctorita sa faca niste analize suplimentare.

  3. Altu Răspunde

    Unde sunt acum privații?!ascunsi in casa de frica!!!in schimb bugetarii din spitale, poliție, vămi, dsp și multe altele sunt primii expuși la acest virus!!!sa va mai aud ca blamați bugetarii!!!si ca ridicați in slavi diaspora!!!

  4. Privat Răspunde

    Chiar asa ? Toti privații sunt la.munca. Ce fabrici ai auzit să se închidă? In schimb bugetarii stau ascunși si păziți. Am fost astăzi la.primarie si nu te lasa poliția să urci la ei. Ei stau păziți si vrea ca menta ca si pana acum. Nu ai citit ca ANAF-ul nu te primește? Adreseaza-te on line. Mai lasa-ma cu bugetarii. Sigur spitalele au acum probleme dar ca de obicei sunt depășiți de situație. Asa e la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.