Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Coronavirus România: Primul caz confirmat în București. Bilanțul infecțiilor a ajuns la 12

Un bărbat din București, în vârstă de 49 de ani, care s-a întors din Italia, de la Roma, a fost testat pozitiv la coronavirus. Este al 12-lea caz de infecție la nivel național și al treilea anunțat de autoritățile române în cursul zilei de sâmbătă.

„Bărbatul s-a prezentat seara trecută la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” cu febră, dar cu simptomatologie care nu intră în definiția de caz COVID-19. I s-au recoltat probe și pentru că persoana a călătorit în Italia s-a decis să se recolteze probe și pentru testul COVID-19. Este primul caz depistat în București. Conform primelor sale declarații, bărbatul a stat în toată această perioadă la domiciliu, de la revenirea în țară”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Reamintim că alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate în cursul zilei de astăzi în România. Este vorba despre două adolescente, în vârstă de 15, respectiv 16 ani.

 

2 comentarii

  1. Ba Răspunde

    Aceasta persoana nu a luat boala la Roma , poate pe parcursul drumului , prin nord , va rog puneti-i in carantina pe toti care vin din Italia , nu este o glumita ! In Italia , mor 30-50 de persone pe zi !

  2. Ba Răspunde

    P.S. Informatiile le-am luat din buletinele medicale care se dau zilnic la ora 18( 19 ora Ro ) de catre autoritatile italiene . Numarul mortilor se inregisteaza mai ales in ” zona rosie ” (Lombardia , Veneto , Emilia Romagna) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.