Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Coronavirus Satu Mare. Doi sătmăreni amendaţi cu câte 10.000 de lei

Coronavirus Satu Mare. Doi sătmăreni au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei pentru că nu au respectat măsurile impuse pentru evitarea răspândirii coronavirusului, a precizat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare Macrina Mihai, pentru PortalSM.

În judeţul Satu Mare, la ora 21, erau 41 persoane carantinate, 122 în autoizolare.

Tuturor celor carantinaţi le-au fost recoltate probe care au fost trimise la laboratorul de specialitate din Cluj.

În funcţie de rezultate se vor lua măsuri.

Prefectul Radu Bud a declarat că în judeţ sunt pregătite 200 de locuri pentru carantină.

10 comentarii

  1. realist2 Răspunde

    Ar trebuii sa faca puscarie toti cei care isi bat joc de aceste masuri in orice fel. Altfel nu se invata minte. La noi nu functioneaza cu responsabilitatea. Nu suntem destul de civilizati.

  2. bla Răspunde

    Miroase a totalitarism. E posibil ca “virusu” sa “plece”, masurile sa ramana! In sensu ca, de acuma incolo, te va opri politia pe strada pe motiv ca : Ce cauti afara. Tu vei spune ca pleci la rude in celalalt cartier, daca vei mintii, 20mii lei amenda, puscarie vreo 3 luni. La fel, va fi interzisa comunicarea intre oameni la o distanta mai mica de 4 metri. Acuma mai in gluma , mai in serios,dar daca vara situatia se inrautateste, inseamna ca libidinosii astia care conduc lumea vor sa faca o noua ordine mondiala. Nu inteleg de ce, atunci cand o inceput toata tarasenia, se spunea ca de la lilieci , serpi sau ce stiu eu ce animale. Dar totodata se zicea de explozia de la laborarotul din orasu “pwlii” de unde o inceput tot. Si ca au inchis orasu, ca inclusiv din satelit s-a depistat o cantitate impresionanta de sulf (sau clor) , Culmea e ca, laboratoru respectiv care a explodat, era destinat pentru a crea arme biologice! Nu era un laborator oarecare. E posibil ca “vaccinul” contra coronavirus sa se afle deja in toate tarile, dar ca nu e chiar vaccin… Si o sa le pupam picioarele la pizditii astia ce conduc lumea pentru a primi si noi “vaccinu” . Nu ma mir ca exista si conspiratii cu vaccinurile astea. In lumea asta nu misca nimic daca nu iese banu!

    • (´⊙ω⊙`) Răspunde

      Daca intram in subiectul “conspiratii” ,inainte de a se declansa epidemia in Wuhan,150 de soldati americani erau in zona….dupa ce au parasit zona s-a declansat epidemia. ..sau mai gandeste-te la ce se petrece lunile astea in Europa.
      30000 soldati americani ajung pe teritoriul european pt. “Europe Defender 2020”.
      In timp ce din cauza virusului Covid-19 sunt restrictii peste tot in lume,carantina azi/maine in toata EU,americanii interzic total zborurile catre anumite zone di EU… cu toate astea,soldatii americani vin in Europa fara nici un fel de precautii(masti macar)impotriva virusului…asta pt ca statul american spune ca soldatii lor sunt sanatosi tun. Sunt unii care is pun intrebarea: oare nu cumva sunt vaccinati?
      Poate e doar o coincidenta ce se intampla in perioada asta,fiecare are dreptul sa isi imagineze ce vrea,dar………..de multe ori realitatea intrece imaginatia.

      • ... Răspunde

        Tind să cred că e vreun experiment scăpat de sub control de la laboratoarele biologice din Wuhan. Sunt prea multe coincidențe care nu aveau voie să se întâmple. În primul rând reducerea la tăcere a celor care au sesizat primii problema încă din decembrie. Plus au lăsat mult și bine ca oamenii să circule și să propage virusul.

  3. Altu Răspunde

    Toți o să plângem în curând dar nu de virus, că de foame. Criza economică ce urmează va fi mai puternică decât cea din 2008-2009. Asta se și vrea,cu cât lumea îi mai isterizată cu atât îi mai ușor de controlat. O să primim de toate cu rația, chiar și libertatea.

  4. Una Răspunde

    Aci-i sfârșitu lumii frațâlor, ba încălzâre globală, ba ne fute câte-o criză de-a iasta și uite așa ne ducem pe p…ă !!!! controlat și sigur !!!

  5. Misu Răspunde

    Sunteti toti dusi cu pluta ! Voi va auziti cand aberati de va plesnesc creierii ? Consiratii….auzi tu. Bai inteligentilor.epidemiile de ciuma si holera din secolul trecut tot piticii vostri de pe creier la inventat ? SIDA tot extraterestri din gandurile vostre sumbre a creat-o ? Cancerul, diabetul tot din ierburile ce le-ati fumat voi au aparut ? Voi sunteti mai bolnavi decat cei infectati cretinilor. Suntem 7,5 miliarde pe pamantul asta si voi va mirati cand apare cate-o epidemie.

    • ... Răspunde

      SIDA este artificial creat pe maimuță. Doar că tu nu poți recunoaște pentru că autoritățile neagă. Nu îți pui totuși întrebarea cum se poate că tocmai lângă un oraș cu un institut de cercetare hipermodern creat recent pentru boli exotice și arme biologice s-a declanșat tot? Pură coincidență, nu? Sau faptul că primii care au sesizat problema au fost reduși la tăcere. La propriu și de tot.

  6. mișa Răspunde

    Dar câți ar trebui să fim șă nu mai fie atâta stres și boli ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.