Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Coronavirus Satu Mare: zeci de persoane în carantină, printre care doi minori

Zeci de persoane se află în continuare în carantină în județul Satu Mare, printre care și doi minori, informează Instituția Prefectului.

Până în această dimineață, duminică, 15 martie, la ora 9.00, în carantină, în județul Satu Mare, se aflau 44 de persoane, printre care și doi minori. De asemenea, 126 de persoane se află în autoizolare la domiciliu.

Reamintim că sătmăreanul cu coronavirus a fost transferat la Cluj în această dimineaţă. Bărbatul din județul Satu Mare, de 46 de ani, întors din Milano, în 11 martie. Acesta a fost transferat din carantină, în această dimineață, la o Clinică de Boli Infecțioase din Cluj.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili contacții bărbatului confirmat pozitiv la noul COVID-19. Din primele verificări, bărbatul afirmă că a avut un singur contact,  o persoană, care a fost deja testată, iar rezultatul a fost negativ. Urmează să fie testată din nou.

În continuare se poartă discuții cu contactul bărbatului pentru a se stabili dacă persoana infectată a mai avut sau nu contact cu alte persoane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.