Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Sătmăreanul cu coronavirus, transferat la Cluj

Sătmăreanul cu coronavirus a fost transferat la Cluj în această dimineaţă, informează Instituţia Prefectului.

Bărbatul din județul Satu Mare, de 46 de ani, întors din Milano, în 11 martie. Acesta a fost transferat din carantină, în această dimineață, la o Clinică de Boli Infecțioase din Cluj.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili contacții bărbatului confirmat pozitiv la noul COVID-19. Din primele verificări, bărbatul afirmă că a avut un singur contact,  o persoană, care a fost deja testată, iar rezultatul a fost negativ. Urmează să fie testată din nou.

În continuare se poartă discuții cu contactul bărbatului pentru a se stabili dacă persoana infectată a mai avut sau nu contact cu alte persoane.

După controlul de către reprezentanții DSP Satu Mare de la frontieră, sătmăreanul cu coronavirus a fost transportat sub escortă la un centru de carantină, fără a avea contact cu alte persoane.

7 comentarii

  1. cityzen Răspunde

    cocalarii rezidenti care se întorc în țară si răspândesc virusul ar trebui arestați si bagati în celule la izolare pentru că comit faptele cu intenție directă!!!!!!!!!!!!!!!cu această ocazie le-ar fi restrânse drepturile și izolarea ar fi perfectă!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ionica Răspunde

      Corect….ce mortii ma-sii nu sta in Italia pana cand se rezolva cu pandemia asta?? acolo nu au spitale? lucra la negru? n-are asigurare medicala?

  2. Satmarean Răspunde

    Care-i stare lui ???.

  3. Satmarean Răspunde

    Ce știți de el portalsm?

  4. Portal Răspunde

    Este o stire falsă.
    Acest caz nu există.
    Ne cerem scuze.

  5. Popica Răspunde

    Castiga bani cu sondaje online.
    Inscrie-te aici https://bit.ly/39UOgHW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.