Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Criza COVID-19 mișcă mediul de afaceri. Aparatură de 100.000 euro donată Spitalului Municipal Carei

Fabrica Ardealul din județul Satu Mare donează echipamente în valoare de 100.000 de euro către Spitalul Municipal Carei. Donația vine în contextul crizei COVID-19 cu care se confruntă majoritatea spitalelor din România. 

Gestul conducerii fabricii a fost anunțat de Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse din municipiul Carei.

„O noua zi, o nou raza de speranta! Ardealul S.A alaturi de comunitatea sa! Impreuna pentru aceeasi cauza! Pentru ca suntem un oras mic,dar cu suflet mare, solidaritatea in astfel de clipe e cea mai importanta. Compania Ardealul, reprezentata de doamna Lupsica Negrean Diana a hotarat sa doneze Spitalului din Carei, echipamente in valoare de 100.000 de euro!
Recunostinta este mare, cuvintele sunt de prisos! Impreuna suntem puternici! Doamne ajuta”, transmite Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse.

De asemenea, proprietarul lanțului Unicarm, Vasile Lucuț, a făcut din nou o donație foarte serioasă  Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Reprezentanții Companiei au transmis redacției PortalSM un document prin care anunță donații de 250.000 de euro către spital, inclusiv un aparat de testare Covid 19.

3 comentarii

  1. remy martin Răspunde

    Multinaționalele nimic? 😀

  2. Beata Răspunde

    Fabrica Ardealul a fost mereu alaturi de locuitorii Careiului . Pacat ca in interior sunt una-doua persoane care lucreaza mai mult pentru firmele competitoare . Se stiu ei care sunt . Comisionul e comision . Igen ?

  3. M Răspunde

    Bravo !!!!!!! Incepe mediul de afaceri sa isi arate forta. Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.