Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Cum a ajuns un sătmărean pe lista celor mai periculoși deținuți din Paris, din cauza COVID-19

Un sătmărean a ajuns pe lista celor mai periculoși deținuți din Paris, din cauza pandemiei de coronavirus, informează gandul.ro. Acesta s-a trezit, printr-un concurs de împrejurări, pe aceeași listă cu teroriștii musulmani.

Cu ani în urmă, sătmăreanul a luat drumul străinătății împreună cu nevasta, sora și soțul acesteia, dar și alte persoane din localitatea lor de baștină. Acum câteva luni, liniștea micului grup venit de la Satu Mare avea să fie puternic zdruncinată, după ce cumnatul sătmăreanului a aflat că soția îl înșală cu un alt român, tocmai un consătean de-al lor.

Soțul și cumnatul au văzut-o pe aceasta urcându-se în mașina amantului, care a pornit, grăbit, pe autostradă. După o scurtă urmărire, presupusul amant a oprit, a dat-o jos din autoturism pe femeie și a plecat grăbit, de teamă să nu intre pe mâna soțului furios. Cei doi au bătut-o, însă, pe nevasta infidelă. Mai mult, sătmăreanul în cauză a mușcat-o și de nas, suficient de tare încât să-i lase o cicatrice pentru toată viața. Așa a ajuns acesta la Penitenciarul Villepinte, cu numai câteva luni înainte ca Franța să fie copleșită de coronavirus.

În urmă cu aproximativ o lună, sub presiunea numărului mare de îmbolnăviri pe întreg teritoriul francez, s-a luat decizia ca o parte dintre deținuți să fie eliberați de urgență. Excepție făceau doar teroriștii, criminalii, violatorii, tâlharii deosebit de periculoși, dar și cei închiși pentru violență domestică. Și așa a rămas sătmăreanul, acuzat că a bătut și a mușcat o femeie de nas, închis alături de cei mai periculoși infractori din penitenciar, în condițiile în care restul prizonierilor au fost deja trimiși acasă!

Sursa: gandul.ro

5 comentarii

  1. unu Răspunde

    BAI ZIARISTI DE 2 LEI VOI CHIAR NU AVETI CE SCRIE , ACUM CAND E CEA MAI TARE LUPTA CU CORONA VIRUS , VOI VA OCUPATI DE PROSTII DE CAN CAN.

  2. lol Răspunde

    Cel mai inutil articol citit in viata mea. Voi glumiti? Daca va trimit peripetiile mele din ultimul an,aveti ce scrie 6 luni. 😉

    • unu Răspunde

      SUNT FOARTE DEACORD CU TINE DRAGA LOL, DECI MA BUFNIT RASUL ACUM SERIOS , CETREABA AVEM NOI CU AMANTELE ALTORA SI CA L -A MUSCA T DENAS , DIN PARTEA NOASTRA PUTEA SO MUSTE DE CUR…………., BINE A ZIS DAR CRED INCET NIMENI NU VA MAI CITI ACEST PORTAL SATU MARE , RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Ciocan Răspunde

        Bai ziarist de 2 lei la puscarie la Villepinte nu sunt teroristi asa ca nu mai stie prosti ie cea mai buna puscarie din franta ai toate conditiile poate tu nu ai nici acasa ce are el acolo eu stiu despre ce vb dar tu scri doar inventi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.