Ultima actualizare: ieri, 19:37

Naţionale

Sătmărean infectat cu coronavirus, mort la spital! Nu se ştie de unde a luat virusul!

Sătmărean infectat cu coronavirus, mort la spital! Sătmăreanul de 74 de ani din comuna Halmeu, infectat cu COVID19, a murit la spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Satu Mare.

Primarul comunei Halmeu, Ludovic Incze, a declarat pentru PortalSM că a fost informat că decesul s-a produs aseară. Pacientul era diabetic și cardiac iar deocamdată nu se știe de unde a luat virusul.

Toată familia sa, soția și copiii, sunt plasați în carantină. De asemenea, în carantină este și medicul ed familie dar și asistentul, primii care l-au consultat. Deocamdată nu se ştie de unde a primit virusul, fiind posibil de la persoane din localitate care s-au întors recent din străinătate.

Reprezentanţii Poliţiei fac anchetă, încearcă să stabilească de unde ar fi putut lua virusul.

Sătmărean infectat cu coronavirus, mort la spital! – Filmul evenimentului

Bărbatul din Halmeu s-a prezentat săptămâna trecută la medicul de familie. Acesta i-a făcut o trimitere la spitalul din Carei. Cadrele medicale din Carei au decis să îl testeze şi pentru CODIV-19, stabilindu-se după câteva zile că este pozitiv. Imediat a fost alertat tot spitalul, 10 cadre medicale care au intrat în contact cu bărbatul au fost izolate şi urmează să fie testate.

17 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Tot halmeul trebuie pus sub carantina totala!!!! Urgent!!

  2. Norick Răspunde

    …..

    • Norick Răspunde

      Nu-mi apartine comentariul de mai sus. Sper să primeasca hoțu’ ceva “cadou” asemanator… Daca măsa nu era in stare să educă…

      • y Răspunde

        @Norick, van egy olyan hogy …. “ki mint veti ágyát” ….. Még egy nemzeti sportoló csoresz-manglesz.😤😥 Az a szomorú hogy vannak kretének akik ilyenkor evvel “szórakoznak”. Debilis.

        • Norick Răspunde

          @y: hát igen, adjál neki jegyet. De, hogy mit lát ebbe szórakoztatót?? Legalább mondana valami poénosat, de hát annyira idióta, hogy sír a föld alatta.. 😀 😀

  3. Cetatean Răspunde

    Domnu’ Raul, pe ce baza faceti afirmatia de mai sus?
    Va rog frumos sa va informati inainte sa comentati ceva.

    Legat de domnu’ care a murit si a fost infectat, pt cei care au scris articolul..ar fi bine sa se interese mai bine inainte sa scrie vreun articol.
    Nu a fost trasferat la nici un spital din Cluj..ci a fost trasnferat la spitatalul TBC din Satu Mare.
    Multa sanatate tuturor.

    • cârcotaş Răspunde

      Dar Wuhan pe ce ,,baze” s-a pus în carantină? Pe de altă parte n-a pomenit nimeni de Cluj, iar dacă pretinzi informare de la alţii înseamnă că ştii tu mai mult. Spune-ne!

      • Cetatean Răspunde

        citeste tot articolul si vei vedea ca e vorba si de Cluj. Iar inainte de comentariul meu nu scria nimic de Satu Mare..doar de Cluj, au modificat intr-un loc, dar nu si in al doilea.

        Legat de Wuhan…Daca asa stau lucrurile..alte judete ar trebui sa fie inchise de mult. acu daca a murit un om din halmeu trebuie inchis tot halmeul? care e ideea?

        • cârcotaş Răspunde

          Ideea e că orice entitate suspectă de răspândire a virusului trebuie izolată în scopul tragerii de timp. Şi lucrul acesta se face până ce costurile sunt rezonabile. Poate că nu Tot Halmeul ci doar uliţa…

  4. bura Răspunde

    În loc să fiti onesti si demni de respect si stimă plini de optimism si curaj ca să dați speranta celor slabi voi vă arătați slăbiciunea ,ipocrizia , teama,frica în fața acestor vremuri de încercări prin care trecem toți , hai domni mei că nu vă judec că nu am acest drept dar stiu că puteți mai mult credeti că mie nu mi-e teamă sau celor din jurul nostru, doar uniți intr-un gînd si cuget cu privirea indreptată spre cer vom birui
    D…….zeu să vă aducă speranță si pacea să fiti iar cei ce ați fost adică cei dintîi adică speranță si curajul.
    Vă iubesc si intr-o zi totul va fi bine…….. nelu

  5. cârcotaş Răspunde

    @Norick, ştiam că nu eşti tu dar dacă nu activezi s-ar putea să pierzi… Oricum, văd că, mai nou avem un pic de cenzură.😉

    • y Răspunde

      Era și cazul. Și eu am încasat cândva niște “felicitări” gratuite care au rămas nesancționate de redacție. Părerea mea este că dacă îl mănâncă pe careva pofta de comentarii măcar să scrie ceva pe subiect nu înjurături și alte minuni suburbane. În ziua de astăzi să te preocupe exclusiv înjurăturile și miștocăreala te cam descalifică.

    • Norick Răspunde

      @cârcotaş : sunt eu activ, doar ca nu prea comentez. Dar asta deja ma deranjeaza, când in numele meu citesc jigniri si prostii…
      Toate cele bune si sanatate!. 😀

    • Norick Răspunde

      @cârcotaş Sunt activ,depinde cum prind net pe la vecini,stii cum e,timp de criza.
      Peace 😜

  6. Norick Răspunde

    Wow…ce bine.
    Am luat medicamentele.
    Așa că szoptok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.