Ultima actualizare: ieri, 19:37
Naţionale

Digi24: Primul parlamentar român diagnosticat cu Coronavirus

Un parlamentar român s-ar fi infectat cu coronavirus după ce a participat la o reuniune internațională, transmite Digi24.

Potrivit corespondentului Digi24, Carla Tănasie, parlamentarul nu ar mai fi intrat în contact cu nicio persoană după întoarcerea în țară.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat pentru Ordinea.ro că testul senatorului Vergil Chițac a ieșit pozitiv.

„Da, vă confirm informația. Senatorul Chițac a făcut testul pentru coronavirus, așa cum deja știti și rezultatul a ieșit pozitiv. Atât pentru el, cât și pentru soție. Din momentul în care am aflat, am decis să mă autoizolez și eu deoarece ultima data când m-am întâlnit cu domnul senator a fost luni, săptămâna aceasta. Am plecat, ieri, spre Parlament și în momentul când voiam să intru în clădire am primit vestea că domnul Chițac s-a testat pentru coronavirus. Mi-am sunat șeful de la partid și l-am informat despre situația și am plecat spre casă. De atunci, m-am autoizolat și aștep rezultatul testului”, a declarat Bogdan Huțucă pentru sursa citată.

 

5 comentarii

 1. c-block Răspunde

  Foarte bine. Să fie aplicate cu strictețe toate regulile carantine! Merită cu toții.

 2. realist2 Răspunde

  De cand asteptam asta . YESS! La cat mai multi. Doamen ajuta.

  • Altu Răspunde

   Stai liniștit că nu pățesc nimic de la boala asta. Numai o bombă ar rezolva lucrurile. După ce le trece izolarea o să vină cu idei mai noi de a fura,au timp să gândească.

 3. H&R Răspunde

  Dar credeti ca astia o sa stea in carantina ca tot poporu’ ? O sa platim noi carantina lor..

 4. Jack Răspunde

  Oare daca intra in carantina la domiciliu, vor fura de acasa? instinctul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.