Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Angajații de la drumuri și poduri, plătiți din bani publici să adune mizeriile lăsate de nesimțiți

Angajații de la drumuri și poduri sunt plătiți din bani publici să adune mizeriile lăsate de nesimțiți. Acțiunile de igienizare a parcărilor sau a spațiilor de lângă drumurile naționale au devenit din ce în ce mai frecvente, asta pentru că mulți dintre șoferii care opresc la un popas lasă în urma lor munți de gunoaie.

În aceste condiții, angajații de la drumuri și poduri, plătiți fiind din bani publici, sunt nevoiți să recurgă la acțiuni de igienizare din ce în ce mai des. O astfel de acțiune a avut loc și astăzi, pe mai multe drumuri naționale din regiunea de nord-vest a țării.

,,Acțiuni de igienizare a parcărilor și a spațiilor adiacente drumului efectuate pe drumurile naționale și autostrăzile administrate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj. Imagini de pe A3 – jud. Cluj, DN 1C – jud. Maramureș, DN 17C – jud. Bistrița-Năsăud, DN 74 – jud. Alba”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a DRDP Cluj.

11 comentarii

  1. hsgi Răspunde

    dar tigani unde sunt pe care ii platim prin social ?

    • Bogu Răspunde

      Stai liniștit că sunt mulți români adevărați și unguri mândrii care recurg la ajutorul social. Problema e cu cel care aruncă.

  2. unu Răspunde

    foarte corecta intrebare, unde sunt\????

    • Altu Răspunde

      Ce,vrei să li se facă rău ? Apoi vor cere și mai mulți bani că vezi Doamne au sechele de la muncă. Ideea e că oamenii sunt nesimțiți și aruncă orice oriunde. Dar și autoritățile ar trebui să amenajeze locuri cu toalete, coșuri de gunoi. Dacă mergi la drum mai lung ai 2 alternative , benzinăriile și boscheții.

  3. Una Răspunde

    Puneți-i la treabă pe putorile care i-au ajutoare sociale și sunt perfect apte de muncă !!!. Cea mai mare prostie pe care o
    face statul dând bani absolut degeaba și nejustificat unor putori și leneși !!!

  4. Anonim Răspunde

    Curat o sa fie când curățenie se va face .Placa cu ajutorul social este uzata încercați sa obțineți ajutor social și sa trăiți din el dupa calcule este foarte greu.Acțiunile drumarilor trebuie intensificate ,știți ce taxe se plătesc daca ai o firma cu acces direct la drum național peste 450 RON per luna .

    • Bogu Răspunde

      Ce treabă au muncitorii de la Drumuri și poduri cu curățenia? E clasic deja că nimeni nu știe nimic și toți se pricep la toate. Curățenie va fi când se va întreține.

  5. gogu Răspunde

    i-mi place acu de citeva zile s-a jurat la popa in sicriu.
    nici unu nu a jurat ca merge la munca cinstit.

    • Bogu Răspunde

      Nu-ți face țiganul atâta pagubă dacă se jură cum știe el (treaba lor că nu te afectează). Uită-te la majoritatea conducerii din aceasta comunitate și la membrii ei. Acestea au toate mijloacele, posibilitatile și teoretic educația, dar tot sunt mizerabili. În România, mizeria e una dintre marile probleme, nu sărăcia.

  6. Ionica Răspunde

    Ooooo ce le-as rupe mainile la taranii astia care arunca gunoaiele direct din masina pe marginea drumului. tuva-n gura de gunoaie de oameni. marsshh

  7. ROBU Răspunde

    Cei 7 ani de acasa , cei care fac mizerie. Eu personal a-si da amenzi ustauratoare sa numai aiba chef de facut mizerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.