Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Localitățile de frontieră vor fi păzite de jandarmi. Acțiuni împotriva migranților violenți

Localitățile de frontieră vor fi păzite de jandarmi. În această dimineață, la Satu Mare, a avut loc deschiderea oficială a proiectului ,,Securitate transfrontalieră îmbunătățită”, ce constă în executarea unor schimburi de experiență și exerciții comune între Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare și Garda Națională Ucraineană. Prin acest proiect, cele două structuri vor acționa în localitățile din zona transfrontalieră.

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean a declarat că cele două structuri implicate în acest proiect vor asigura ordinea publică în localitățile din zona transfrontalieră.

,,Vom achiziționa și o parte de echipamente de protecție și de comunicații pentru desfășurarea unor activități în comun. Scopul proiectului este de a asigura măsurile de ordine publică în localitățile din zona transfrontalieră, având în vedere și fluxurile de migranți care sunt de o perioadă destul de lungă în Europa. Cele două structuri vor asigura măsurile de ordine publică în situația în care aceste grupuri de persoane se adună și comit acte de violență”, a declarat șeful Jandarmeriei Satu Mare, colonelul Ovidiu Popa.

Subprefectul județului Satu Mare, Cosmin Bota, declarat că pentru Instituția Prefectului lansarea acestui proiect reprezintă un pas extrem de important.

,,Am convingerea că acest proiect va forma abilități și va deschide drumul spre noi oportunități de finanțare, prin care să se reușească realizarea unui parteneriat al structurilor Ministerului Afacerilor Interne pentru dezvoltarea unor facilități comune privind pregătirea tactică, strategii integrate de acțiune și asigurarea unor dotări tehnice de ultimă generație.”

Proiectul a fost realizat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România – Ucraina.

 

 

5 comentarii

  1. Mirella A. Răspunde

    Da!Legea Kalergi pentru care președintele României va fi premiat maine!Genocidul poporului european și amestecată raselor,ajungandu-se la o rasa mixtă fara identitate și valori ușor debcontrolar si manipulat de catre elite!

  2. Stefan Lucian Răspunde

    Mirella A. …sincer cred ca doat tu sti ce ai comentat mai sus. Zero barat la continut dar si la gramatica,asa ca mai bine te jucai ZUMA.

    • Riki Răspunde

      Bravo, esti un ignorant ce nu stie in ce lume traieste, nici nu stii cine iti sunt stapanii.

  3. Lili Răspunde

    Vad ca tinatorul de microfon din fotografie este parintele de la janadarmerie.
    Au si ei (cei cu spiritualitatea si harul) un rol in stoparea valurilor de migranti care urmeaza sa patrunda in Europa?

  4. Dreptate Răspunde

    Ce bine ar fii, măcar și acești specimeni de jandarmi, mancatori de bani publici, ar face ceva ptr salarul acela micuț. Poate nu o să mai fie nevoiți să facă taxi in timpul liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.