Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Au început lucrările pe bulevardul Goga și în intersecția Burdea

Au început lucrările pe bulevardul Goga și în intersecția Burdea. Primăria municipiului Satu Mare a demarat lucrările de reabilitare a bulevardului Octavian Goga și a intersecției Burdea.

Lucrările vor fi efectuate în mai multe etape, în primă fază executându-se lucrări de reparații trotuare, înlocuire borduri, ridicări la cotă cămine de vizitare.

,,Dorim să profităm de reducerea traficului rutier din ultimele zile pentru a evita producerea de blocaje în trafic”, a anunțat Primăria pe Facebook.

7 comentarii

  1. Okostojas Răspunde

    Unde sunteti marilor postarici? ☠️
    De mult timp sunt probleme pe acest tronsom si intersectie si nimeni nu a avut tupeul sa se apuce de lucrari. Poftim, in sfarsit i-am dat drumul. Bravo!

  2. Ardelean Răspunde

    Mai ugystojas…cu trotuarele e problema acolo? Sau cu bordurile? Esti prost…numai bun de votat tulipanu

    • Deejay Răspunde

      Mai ugyestojas, data viitoare citeste mai bine si fii mai atent inainte sa-ti deschizi gura sa aeriseasca degeaba: nu numai bordurile si trotuarele se refac ci si drumul, dar se face in etape. 🙈👽

  3. Unu' Răspunde

    Fără să fiu pupincurist sau lingușitor, îi felicit pe cei care au luat decizia de a profita de lipsa de aglomerație impusă de măsurile de protecție împotriva infectării, și au început lucrările pe acest sector foarte aglomerat!
    Sperăm să fie terminat bine și la timp, înainte de a începe iar aglomerația!

  4. dan tordoi Răspunde

    In buna traditie, Primaria nu este nevoita sa respecte legile! Din cate stiu, este obligatorie prezenta panoului de santier, din care sa stim si noi, contribuabilii, ce lucrari se realizeaza, durata acestora, executant, beneficiar, etc. Un contribuabil de rand, daca incepe o lucrare fara toate acestea, este imediat vizitat de Politia Locala, Inspectoratul de Stat in Constructii, etc…

    • ... Răspunde

      Cei din zonă nici nu știu ce lucrări se fac, pe ce perioadă etc. nimeni nu a anunțat nimic. Nu de alta dar pur și simplu te blochează în casă, sapă trotuarul și nu poți ieși din casă nici pentru pâine. Comunicare zero! Probabil se consideră că nu merităm. Eu personal eram curios cum rezolvă tehnic sensul giratoriu de la Burdea pentru că am înțeles că și aia se face acum. Zici că-i secret de stat!

    • Ardelean Răspunde

      Rupe pixu la gaborka, citymanajer, gumis si betonistu local de legile din Ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.