Ultima actualizare: azi, 11:56

Naţionale

Culoar special pentru românii blocați în Ungaria. Vor fi lăsați să traverseze în condiții speciale

Culoar special pentru românii blocați în Ungaria. Vor fi lăsați să traverseze în condiții speciale. La intervenția autorităților române, azi, 17 martie, între orele 20,00 și 21,00 se va deschide și se va forma un culoar sanitar de traversare a Ungariei.
Totul se va face în convoi sub escorta poliției maghiare. În momentul în care se vor apropia de frontieră, culoarele se vor despărți în trei căi de intrare în România: 1. Borș, 2. Cenad și 3. Nădlac.
Acest culoar se închide miercuri dimineața, 18 martie, la ora 05,00 (ora 06,00, ora României).

 

15 comentarii

  1. Mihail Răspunde

    Și sa vedeți ca toți vin din Ungaria!Topitocii de la granița chiar ii vor crede!Unde sa-i pună in carantina?Pana la urma de ce vin acasă?

    • unguru bulan Răspunde

      vin acasa ,pentru ca acum italienii stau pe acasa si nu pot opera in liniste pe la casele lor

    • Deejay Răspunde

      Vin acasa pt ca li frica de epidemie si pt ca majoritatea lucreaza la negru si nu au asigurare medicala, respectiv nu se pot trata legal acolo.
      Frumos. Sclavii negrii ai Europei! ?

  2. Cineva Răspunde

    De ce ii lasă să vina sa stea acolo unde au plecat pt.mai bine. Vin sa ne îmbolnăvească și pe noi inconștienți.

  3. x-ulescu Răspunde

    sunt asigurati la sanatate in romania ! plateste rares bogdan pentru ei ? sau iau din banii nostrii platiti la stat si cheltuiesc pentru ei ?

    • Anonim Răspunde

      Cu siguranțã noi vom plãti pentru ei. De ce nu au stat acolo unde au fost, pentru cã nu au nici un fel de asigurare. Toți lucreazã la negru! Cerşit.. etc. Au ştiut ei ce fac. ???

  4. Gabi Răspunde

    Rușine să va fie vouă, că sunteți o mulțime de nesimțiți ce pretindeți aurul când ați plecat din câcat

  5. @@@ Răspunde

    Va faceti sange rau degeaba,viata e mai scurta decand cu covid-19..si de altfel niciunul dintre denigrati nu va aude. ?

  6. Gyuri Răspunde

    Bravo celor de mai sus!
    Suntem o nație dezbinata.
    Au reusit politrucii de după 89 sa ne termine.
    Dezbină si cucerește, le-a ieșit cu aceste generații contemporane.
    Ne merităm soarta!
    “Să moară si capra vecinului!” ar trebuii sa ne fie imn.

  7. M Răspunde

    Niste gunoaie, fug ca sobolanii!!!

  8. Deejay O L I Răspunde

    Vreau sa le multumesc, PUBLIC ,romanilor stabiliti in Occident, care s-au intors in tara in ultimele 2 saptamani ! Sunt MANDRU de voi si va si spun pt ce, dragii mei :
    1. Pt ca nu ati respectat carantina impusa in Italia, in zonele de risc, decretate zone rosii de 2 saptamani de zile, si ATI FUGIT in Romania ! ??
    2. Pentu ca …la granita ATI MINTIT din ce zone veniti ! Nu doar din ce zone….., ati declarat chiar ca veniti din Germania sau Franta ( foarte multi dintre voi )!??
    3. Ca multi dintre voi , ajunsi aici si bagati de catre autoritati in carantina , la domiciliu, NU ATI RESPECTAT NICI AICI CARANTINA…., si aici ati fugit, si v-ati plimbat …., fara nici un stres ! ??
    4. Ca nu v-ati gandit nici o secunda , ca majoritatea dintre voi, aici, ACASA, aveti copii si parinti , exact categoriile de persoane care ar trebui PRIMELE protejate de acest virus si de orice alta boala ! V-ati pus pe voi pe primul loc si atat ! ??
    5. Nu ati facut nici o comparatie intre sistemul sanitar romanesc si cel italian , intr-o situatie de CRIZA ! ?? (la faza asta ….cred ca am chiar pretentii , ma scuzati )
    6. Va multumim frumos , pt ca absolut toate cazurile de CORONAVIRUS confirmate pana acum in Romania au legatura cu voi ! Toti sunt persoane care au declarat ca au fost in compania unuia dintre voi sau in apropierea voastra sau cu voi in acelasi avion ….sau ? combinatii de 5 luate cate 3 …., toate cu legatura cu Italia si cu persoane venite de acolo )??

    DIASPORA MEA DRAGA : te iubesc !?
    ( sper din suflet ca ati simtit EFORTUL pe care l-am facut cand am ales cuvintele ……din aceasta postare )

  9. cetatean Răspunde

    TOȚI CEI CARE AU VENIT ACASĂ !!! REPET ACASĂ!!! dar nu au respectat restricțiile impuse de statul român trebuie amendați drastic!!! chiar arestați!!! E adevărat, dacă au adus boala, o dau și familiilor lor și oamenilor nevinovați. Sunt niște nemernici! DAR, revenim iar la 1989 și la replica ”voi n-ați mâncat salam cu soia”?! chiar nu am progresat cu nimic, măcar în gândire?

    • x Răspunde

      Ce sa progresam,avem in ADN ura fata de romanii nostri. Suntem rai si invidiosi.
      Stiti bancul ala cu 3 gropi in care erau aruncati : intr-una americanii,alta nemtii si una romanii? La gropile americanilor si nemtilor erau paznici ce le pazeau, iar la intrebarea ‘de ce romanii nu au paznici?’… ‘pentru ca odata ce unu vrea sa iasa,ceilalti il trag inapoi’. Asta suntem.

  10. TN Răspunde

    Lasati pulimea sa vina acasa! Dar va rog, faceti ruta directa la Cotroceni! Cunosc romani de buna credinta, care au ramas in tarile in care au emigrat, neriscand nici macar o clipa siguranta celor dragi de acasa. Pentru aceasta parte a diasporei, toata consideratia mea, indiferent de optiunile lor politice. Pentru restul, ce sa zic? Sterilizari gratuite, asemenea specimene nu ar trebui sa se poata inmulti! Tot pulifricii astia ne fac de kkt in occident, iar acum atarna ca un coi infect de gatul nostru, pe banii nostri, pe cheltuiala noastra! Mnoa, da’ sa traiasca prea-iubitul Faraon si guvernul meu 3!

  11. Vot Răspunde

    Da, diaspora aduce voturi actualului partid de guvernamant si presedintelui. Dar cu ce au facut acum, cred ca au pierdut mult mai multe din voturile celor din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.