Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO. Casă cuprinsă de flăcări în Micula. Incendiul, provocat de o persoană iresponsabilă

Casă cuprinsă de flăcări în Micula. În dimineața zilei de ieri, 1 martie, la ora 04:41, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu la o casă nelocuită din localitatea Micula.

La fața locului s-au deplasat 13 pompieri cu 2 autospeciale de stingere. La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau atât în interiorul casei, cât și la acoperișul acesteia. Alături de pompierii militari, pentru localizarea, stingerea și lichidarea tuturor focarelor de incendiu, au intervenit și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Micula.

Concomitent cu intervenția pentru stingerea incendiului, s-a procedat la verificarea tuturor încăperilor clădirii, pentru a înlătura riscul ca în interior să fi fost surprinse persoane. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, forțele de intervenție reușind lichidarea incendiului în limitele găsite.

În urma evenimentului au ars: aproximativ 80% din structura de lemn a acoperișului, 4 geamuri și o ușă din lemn. La finalizarea intervenției, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului: acțiunea unei persoane iresponsabile.

Sursa: ISU Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.