Ultima actualizare: azi, 14:33
Locale

FOTO. Filtru cu mascați pe drumul Satu Mare – Baia Mare. Mașinile de Italia, oprite

Filtru cu mascați pe drumul Satu Mare – Baia Mare. Mașinile înmatriculate în Italia sunt oprite de echipaje ale Inspectoratului de Poliție și ale Inspectoratului de Jandarmi, fiind vizați toți românii care vin din zonele roșii.

S-a format coadă pe drumul ce leagă municipiile Satu Mare și Baia Mare, după ce oamenii legii au format filtre la intrarea în Baia Mare. Sunt oprite în principal mașinile de Italia, iar toți românii care vin din zona roșie sunt conduși spre punctele de carantină.

7 comentarii

 1. pacient Răspunde

  Excelent! Și amendați drastic!!!

 2. Unu' Răspunde

  @fotochiparoșu’ de ocazie: este interzisă folosirea telefonului mobil în timp ce conduci!!!

  • H&R Răspunde

   Toata circulatia a fost oprita pana ce masinile italienesti si cele ale politiei au trecut. Cel putin in Botiz asa era. Deci speram ca masina statea pe loc..

 3. asa si? Răspunde

  Cum dracu au ajuns pana acolo? Pe unde au intrat in tara? Pe drumul spre SM doar in Maramures vezi miscare, la noi poti umbla in voie.

 4. x-ulescu Răspunde

  dragii mei incercati sa va puneti in locul lor nu mai au de lucru nu mai au bani de chirie vin acasa Este o incercare in care putem arata ca suntem oameni nu animale. Prin iubirea aproapelui si prin intoarcerea catre Dumnezeu putem trece si peste asta

 5. Satmarean Răspunde

  Cum adica daca nu mai au de lucru nu au bani? In toti acesti ani nu au adunat nimic ci au investit in căsoiul din Ro? Si daca nu lucreaza ca sunt opriti acasa acolo nu sunt co medicale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.