Ultima actualizare: azi, 15:02

Naţionale

Manifestările cu peste 100 de persoane, restricționate. Arafat: Firmele să decaleze programul

Autoritățile române anunță noi restricții pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Manifestările cu peste 100 de persoane vor fi restricționate, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat, precizând că firmele cu peste 99 de angajați ar trebui să decaleze programul.

,,Manifestările cu peste 100 de persoane sunt restricționate, teatre, săli de cinema, orice altă activitate în spațiu închis până la 100 de persoane este ok, peste nu. Dacă sunt activități în aer liber se poate face, însă în interior maxim 100 de persoane”, a declarat Raed Arafat în cadrul unei conferințe de presă.

Secretarul de stat recomandă tuturor firmelor cu mai mult de 99 de angajați decalarea programului de lucru, astfel încât să fie redus numărul celor care folosesc mijloacele de transport în comun. Pentru instituțiile publice măsura este obligatorie.

De asemenea, s-a mai stabilit și ca distribuirea în afara României a medicamentelor și materialelor sanitare folosite pentru combaterea coronavirus să fie suspendate timp de șase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.