Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

FOTO. Probleme de facturare la Florisal. Ba pe plus, ba pe minus

Probleme de facturare la Florisal. O familie din Satu Mare a trecut prin aventuri neplăcute cu societatea de salubrizare din oraş. Pe motiv că nu şi-ar fi plătit facturile, firma a refuzat într-o săptămână să îi ridice gunoiul din faţa casei. Doar că, oamenii nu au plătit factura pentru că au primit o factură pe minus. Adică din document a reieşit că ar fi plătit în plus în lunile anterioare, iar acum cei de la firmă le-ar fi scăzut suma respectivă.

Văzând că nu li se ridică gunoiul, oamenii au întrebat la societate, de unde li s-a comunicat că au totuşi de plătit.

Totul a fost în ordine câteva luni, după care au primit din nou o factură cu minus, pe urmă o altă factură că au restanţe, şi tot aşa.

Oamenii nu mai înţeleg ce se întâmplă, şi de fiecare dată când sună la firmă primesc alt răspuns.

“Facturi care se schimbă de la o lună la alta. Care este factura corectă? Câtă încredere să avem în aceasta societate?”, ne-a transmis familia respectivă.

Probleme de facturare la Florisal:

6 comentarii

  1. unu Răspunde

    eu nu ii apar pe cei de la Florisal ,dar numai de cand a aparut acest AVE BIHOR , incep scandalurile , corect Florisal are masini inhechite, dar sa nu uitam ce arunca oamenii in tomberoane gaini morti, pietre ce rezulta din cosmetizarea gradinilor , pamant , caini morti , fecale de la animale , astea domnilor nu sunt deseuri menajere, eu nu am nicio treaba sa schimbam firma de salubritate , doar sa avem siguranta ca nu o sa inchirieze masinile florisalului , si inca ceva nu stiu cat ne va costa , deci satmarenii decid, cum decid ce primar vor pentru urmatoarii 4 ani, cu stima un satmarean get betget.

  2. ... Răspunde

    În primul rând Florisal nu poate demonstra clientului “rău platnic” că a ridicat cantitatea respectivă. Facturile sunt cam din burtă, umflate rău. Și de mult li s-a transmis că facturarea se face pe kg! Értem?

  3. cetatean Răspunde

    FLORISAL = HOȚIE ȘI EVAZIUNE FISCALĂ!!! Nimeni din cei ce ar trebui să-i amendeze nu văd nimic, nu știu nimic… autoritățile se fac că plouă!!! iar cetățenii orașului sunt furați pe față!

  4. Teo Răspunde

    Ma bucur sa vad ca ati sesizat problema, deoarece si noi ne-am trezit cu facturi aiurea, preturi puse din burta si nici o data de facturare trecuta pe factura!! Pe ce interval platim? Nu se mentioneaza absolut nimic! O luna primim, apoi doua luni pauza, apoi 2 facturi consecutive la distanta de 3 saptamani?! Ce naiba fac aia la Florisal?! Trag pe nas?!

  5. raudetot Răspunde

    Cel care, din interes personal, a ridicat pretul ridicarii gunoiului, trebuie RIDICAT si dus la gunoi! Satmarenii nu mai au posibilitatea sa plateasca toate tampeniile cerute, toate facturile umflate!

  6. Magda Răspunde

    Si eu am ramas restanta la florisal mai dat la executie dar mi au umflat facturile enorm mi au bagat si cheltuieli de judecata in plus si nu ma lasa sami platesc facturile cum pot pina nu platesc si la executor dar nu cheltuialie de judecata ci facturile restante la executie nu stiu cum vine asta facturile normal la ca seriile florisal sau pe platforma nu la executie trebe este o porcarie mare cu gunoiul lor cu tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.