Ultima actualizare: azi, 13:06

Naţionale

Coronavirus | Astăzi se decide dacă se închid sau nu școlile din România

O nouă reuniune a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență va avea loc astăzi, la ora 16.00. Va fi discutată și posibilitatea închiderii școlilor din România, în contextul epidemiei de coronavirus, a anunțat ministrul interimar de Interne, Marcel Vela.

Ministrul a precizat că, dacă apare un caz într-o școală, cursurile vor fi suspendate în toată școala.

Vizavi de suspendarea cursurilor în școli, acest lucru va fi analizat în ședința de mâine (luni, n.r.). Ca să fiu mai exact, e decisă o măsură împreună cu doamna ministru și colegii din Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Dacă un singur caz apare într-o școală, cursurile sunt suspendate în toată școala. M-ați întrebat de școli la plural și am spus că acest lucru va fi decis mâine. Dar să știe populația că dacă apare un singur caz într-o școală – și anunțul e și pentru directori, prefecți, comitete județene – se suspendă cursurile în întreaga școală”, a spus Vela.

2 comentarii

  1. Peda Gogu Repetent Răspunde

    De mult trebuiau suspendate cursurile. De mult trebuiau oprite cursele aeriene cu Italia.

  2. hingeru Răspunde

    De ce se inchid scolile? La DRM se poate merge la servici? Parintii merg la servici si duc ei acasa virusu. Sunt pest 1000 de oameni la servici, marfa se aduce si din China. Delegatii se mai fac, mult mai periculos la servici decat la scoala. Numai la distractie nu e voie peste 1000 de oameni (ex.meciuri) . De ce 1000? Si nu 500. Sau 100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.