Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Un sătmărean a deschis primul Salad Box din Canada!

Un sătmărean din comuna Doba, județul Satu Mare, a deschis primul Salad Box din Canada, mai exact în Vancouver, urmând să extindă lanțul de restaurante și în alte orașe din British Columbia. 

Sorin Timosteac a deschis restaurantul împreună cu un alt român, Bogdan Kent, în luna martie a acestui an.

Sătmăreanul Sorin Timosteac a dat dovadă de o ambiție extraordinară, demonstrând că, indiferent de proveniența fiecărui om, prin hărnicie și perseverență se poate împlini orice vis, indiferent cât de mare ar părea. Acum, Timosteac are o fermă de struți în Canada, acolo unde a și a deschis primul Salad Box.

Una dintre specialitățile restaurantului este carnea de struț, provenită chiar din ferma sătmăreanului Timosteac. Acesta le oferă clienților posibilitatea de a-și crea o salată cu carne mai slabă decât cea de pui, dar mai bogată în fier și vitamine. De asemenea, sosurile servite la salate sunt aduse de cei doi din România.

„Primul Salad Box deschis în Canada de către sătmăreanul nostru, căruia îi urăm mult succes în acest domeniu! Pe mine m-a convins: o salată gustoasă cu carne de struț. Bogdan ne-a pregătit salata. E un om de nota 10 și el!”, a spus sătmăreanca Andrea Laszlo, ce a fost printre primii clienți ai restaurantului.

Salad Box – un concept românesc

Povestea Salad Box a început în anul 2011, bazele businessului fiind puse de patru antreprenori locali – Dan Isai, Radu Lupaş, Daniel Lar şi Vlad Lupaş, iar un an mai târziu s-a deschis primul restaurant, în Cluj-Napoca.

Lanţul de restaurante Salad Box, un concept românesc activ pe segmentul de mâncare sănătoasă, urmează să ajungă la un total de 115 localuri pe 14 pieţe.

La nivel local, lanţul de restaurante deţine 45 de unităţi, urmând ca numărul acestora să creas­că în contexul lansării altor două unităţi în Cluj-Napoca.

„Pe plan internaţional, Salad Box operează peste 60 de unităţi şi activează în 12 ţări”, a spus Radu Lupaş, cofondator al Salad Box, în cadrul conferinţei Franchise Connection 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.