Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Tineri acuzați că au furat dintr-un mall din Satu Mare. Căutați pe Facebook

Doi tineri sunt acuzați că ar fi furat un obiect în valoare de peste 200 de lei  dintr-un magazin din incinta Satu Mare Shopping Plaza. Cei doi au fost surprinși de camerele de supraveghere, iar acum sunt căutați pe Facebook.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 22 februarie, iar cei care îi recunosc pe cei doi indivizi sunt rugați să îi contacteze pe Facebook pe reprezentanții magazinului.

,,În data de 22.02 la ora 18:28, doi tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce au furat din magazinul BettyBiju, în incinta Satu Mare Shopping Plaza, un Ursuleț din trandafir în valoare de 220 RON. Facem public aceste imagini în speranța că suspecții vor fi identificați. Dacă recunoaște cineva, vă rog să ne contactați”, este apelul reprezentanților magazinului.

5 comentarii

  1. TN Răspunde

    Asa, si? Voi de ce ne dati poze cu ochii blurati? Cum dracu’ sa-i recunoastem pe delicventi daca nu ii putem vedea exact cum arata?!

  2. Așa Răspunde

    Cred că nimeni nu este delicvent sau hoț, pînă nu se pronunță o onstanță de judecată, reprezentanții magazinului, trebuiau să facă plîngere penală ptr furt și să prezinte imaginile ca probă, nu să dea fotografiile în spațiul public, in eventualitatea ca cei din fotografie nu vor putea fi dovediții ca autori ai furtului, eventualele despăgubiri morale ar fi foarte mari.

  3. unu Răspunde

    unde este obiectul furat???

  4. bla Răspunde

    “Moscova” unde ti-s politistii care tre “apreciati”?

  5. Sergiu Răspunde

    Foarte bine au facut, sunt eu unul dintre cei doi
    Ce imi faceti?
    Ocupativa de stiri mai serioase, lasati oameni sa traiasca din ce pot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.