Ultima actualizare: azi, 09:46
Locale

FOTO. Zâmbete și flori. Jandarmii sătmăreni și-au surprins colegele de serviciu

Jandarmii sătmăreni și-au surprins colegele de serviciu. Jandarmii au ales să înceapă luna lui Mărţişor recompensându-și colegele cu mici atenții specifice acestui frumos anotimp.

,,Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, de primăvară, am schimbat registrul activităților curente și am adus un zâmbet pe chipurile colegelor noastre prin intermediul cuvintelor exprimate, a ambianței muzicale inspirate de primăvară și, nu în ultimul rând, al florilor, pe care comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare le a  oferit doamnelor şi domnişoarelor încadrate în unitatea noastră.

Aprecierea față de mamă, soție, fiică, prietenă sau colegă o arătăm în fiecare zi. Iar astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, avem un motiv în plus pentru a le aminti de recunoștința și admirația pe care le merită din plin.

La mulți ani tuturor femeilor mame, soții, surori, prietene, iubite! De 8 Martie și în fiecare zi, fiți cu zâmbetul pe buze şi înconjurați-vă de cei dragi! P.S. Mulțumim doamnelor pentru minunatul tort pe care l-au oferit colegilor”, este mesajul jandarmilor sătmăreni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.