Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Tânărul care a tâlhărit o bătrână în municipiul Satu Mare, arestat pentru 30 de zile

Tânărul care a tâlhărit o bătrână în municipiul Satu Mare, arestat pentru 30 de zile. Totul s-a petrecut în data de 4 martie, atunci când tânărul i-a smuls femeii plasa din mână și a deposedat-o de un telefon mobil și câteva alimente.

,,Tânărul de 26 ani din municipiu, care a comis o tâlhărie în data de 4 martie a.c., pe raza municipiului Satu Mare a fost prezentat în cursul zilei de ieri judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei  Satu Mare care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 05.03.2020”, anunță IPJ Satu Mare.

Cum s-a petrecut totul. Ce spune Poliția:

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 26 ani din municipiu, bănuit că ar fi comis o tâlhărie. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Concret, la data de 4 martie, o femeie în vârstă de 73 de ani, din Satu Mare a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. Ea a declarat că în timp ce se deplasa pe raza municipiului Satu Mare, o persoană necunoscută a împins-o din spate, iar apoi i-a sustras o plasă în care avea telefonul mobil și alimente în valoare de 200 de lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.