Ultima actualizare: azi, 16:32
Locale

FOTOGALERIE. Accidentul de la Carei, provocat de un şofer de 17 ani!

Accidentul de la Carei provocat de un şofer de 17 ani ce a prezentat un permis de Ungaria, care nu este valabil pe teritoriul României.

Potrivit surselor Opinie de Carei, minorul aflat la volanul autoturismului Chrysler-ului a virat brusc la stânga pentru a intra în parcare. BMW-ul care se afla în depăşire a intrat în partea din spate a Chrysler-ului, de unde a fost proiectat în incinta magazinului. În urma impactului, a fost avariat şi un alt spaţiu comercial situat în imediata vecinătate.
“În urma anchetei efectuate de poliţişti, a reieşit că accidentul a fost produs de minorul în vârstă de 17 ani, aflat la volumul Chrysler-ului. Minorul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de autorităţilor din Ungaria. În ţara vecină, minorii de 17 ani pot obţine permis, având dreptul să conducă numai însoţiţi de persoane majore. Minorul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, întrucât permisul eliberat de autorităţile din Ungaria nu este valabil pe teritoriul României”, precizează sursa citată.

De asemenea, acesta va trebui să suporte şi contravaloarea distrugerilor provocate.

FOTOGALERIE. Accidentul de la Carei

Pearl Beauty Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.