Ultima actualizare: azi, 22:25

Naţionale

GCS: Al patrulea deces al unei persoane confirmată cu Coronavirus în România

Al patrulea deces al unei persoane confirmată cu Coronavirus în România. A fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Decesul pacientei a fost înregistrat în această dimineață.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Patru persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat.

10 comentarii

  1. Altu Răspunde

    A început, toți morții din spitale de acum înainte vor fi declarați morți de Covid-19. Așa ,experții în șpagă se spală pe mâini, incompetența va fi ascunsă. Și ei vor fi eroii care ne scapă de la moarte sigura. Pt cine își amintește când a fost cu AH1N1 ,au murit peste 100 de persoane în România,la nivel mondial zeci de mii iar după alții sute de mii. Și nu a fost isteria asta. O fi boala dar ce se ascunde în spate e mai grav.

    • Medic Legist Răspunde

      Cauza decesului se determina pe baza analizelor de laborator si se transmite la OMS (Organizatia Mondiala a Sanatati) ma îndoiesc de competenta ta in acest domeniu, faci comentarii aiurea fara sa cunosti procedurile pe baza cărora se declara motivul decesului.

      • @Medic Legist ??? Răspunde

        Dacă era infectat cu coronavirus asta nu înseamnă neapărat că decesul a survenit din cauza Covid. Mai ales la primul decedat la care îi suflau aer în fund cu paiul ca să mai trăiască. Știi tu, metastază, cancer pulmonar faza 4 și alte cele. Sau zici că dacă nu era coroana asta pe capul lui atunci nici nu murea? Deci …

      • Altu Răspunde

        Mă lași cu OMS, când mor oamenii cu zile în spitale și e malpraxis,unde este O MS-ul lui pește. Cunosc caz la noi în SM ,a intrat pe picioare în spital și după o operație banală într-o săptămână a ieșit în sicriu. Vinovat Covid-19, doctorul nu are nici o treabă.

    • Marin Răspunde

      Altu, sugi pwla frustratule, invidiosule. O sa mori de foame!

  2. Norick Răspunde

    Sa inteleg din titlu , ca saracu’ a murit de patru ori ?

    • Altu Răspunde

      Ai dreptate așa se înțelege. “A patra persoană decedată…” era mai normal,dar noi nu suntem jurnaliști.

  3. ... Răspunde

    Am tot pus în mine problema cum așa exact în nordul Italiei cel dezvoltat s-a declanșat nenorocirea. Apoi am aflat că Milano fiind centrul fashion chinezii aveau foarte-foarte multe contracte cu casele de modă italiene. Sunt foarte mulți muncitori, firme care colaborează, afaceri etc. Ar fi vorba de vreo 300000 de oameni. Când s-a declanșat treaba la chinezi, adică din noiembrie până în ianuarie, problema a fost ignorată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.