Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Propunere: Bugetarii să fie trimiși în șomaj tehnic, pentru susținerea economiei

Antreprenorul Dragoș Stanca propune ca bugetarii care nu activează în instituții vitale să fie trimiși în șomaj tehnic, la fel ca cei din privat, pentru susținerea economiei.

,,Statul este primul care trebuie invitat să dea un exemplu mediului privat și să reducă urgent activitatea instituțiilor și companiilor pe care le deține, devenite puțin spre deloc funcționale din cauza pandemiei: să vedem reduceri de salarii, treceri în șomaj tehnic cu salariul maxim net 2.380 RON precum și alte măsuri clare, rapide și ferme. În plus, ne ajută să avem un exemplu de solidaritate și de bună practică în aplicarea măsurilor anunțate. Mulțumim!”, a scris Dragoș Stanca, pe pagina sa de Facebook.

8 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Foarte bine,cei din privat să moară de foame iar frecatorii de mentă,bugetarii, să se lăfăie pe salarii mari. Și la ei, cine muncește în perioada asta să ia salariu normal, cine nu , șomaj tehnic ca și la privat. Dar nu se va întâmpla,ei sunt copii statului. Noi de la privat suntem copii vitregi,buni numai de plătit taxe.

  2. Rares Răspunde

    Foarte bine,

    oricum nu fac nimic. Ca is la lucru sau ca nu sunt. La fel osa mearga. Atat ca economisim 25% din cheltuieli.

  3. unu Răspunde

    pe pzda mami lor tichete de vacante , sa le dati javrelor

  4. Opinie Răspunde

    Un stat fara structuri se desfinteaza . Asta se doreste ? Cata ipocrizie !

    • cârcotaş Răspunde

      Ei, lasă! Poate-mi spui ce fac acum o grămadă de birouri şi servicii din primărie: Autorizări în construcţii,GIS, Finalizări în construcţii, Biroul de îndrumare a Asociaţiilor de proprietari şi multe altele.

  5. Garuboz Răspunde

    Dar un stat cu suprastructuri si cu functionari care s-e calca pe bataturi unu pe altu ce stst este ?

  6. Garuboz Răspunde

    stat

  7. Linda Răspunde

    Este un veterinar concesionar care este funcționar public într-o altă instituție, program 8-17,in același timp 24 din 24 verifică animalele, în același timp are cabinet veterinar, program 8-21, cumulat 21000 lei lunar, prefectul se face că nu știe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.