Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

Guvernul și PNL intră în autoizolare

Guvernul și PNL intră în autoizolare!  Toți membrii Biroului Permanent Național al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat premierul Ludovic Orban.

Orban anunță că toți liderii PNL, inclusiv el, se autoizolează 14 zile după ce senatorul Virgil Chițac a fost infectat cu coronavirus. Astfel, liberalii nu merge la consultări la Cotroceni.

,,Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL. Miniștrilor și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid. Toți membrii BPN al PNL se vor izola la domiciliu. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii”, a declarat Orban.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarant că izolarea va fi de 14 zile și pentru liderii PNL

9 comentarii

  1. ... Răspunde

    Asta puteți să vă mulțumiți numai vouă. Așa măsuri profesioniste v-ați luat! Dar poate e mai bine așa. Toată lumea se lămurește de voi.

  2. y Răspunde

    Da. Să vadă acum tot românul amploarea amatorismului și diletantismului din politică. Avem pretenții de la oamenii simpli din Italia când onor guvernul nostru dă cu bota-n baltă. Felicitări!? Dar poate într-un fel e mai bine. Fiind izolați o perioadă vor face mai puțin rău.? Apropo, știe cineva încă o țară în afară de Iran care a pățit ceva asemănător?

  3. Satmareanul Răspunde

    Diaspora uitati ce ati facut … Multumim !!! Sper sa duceti mai departe acest virus … si la conducatorul drag Iohannis!

  4. H&R Răspunde

    Acum astia din guvern sau pnl sau ce e asta sunt infectati sau infecti?

  5. matroz Răspunde

    @all:In sfarsit am intrat in randul tarilor civilizate:s-au imbolnăvit si izolat-sper ca pentru mult timp,peneleii.Si-au bătut joc cu masurile luate si acum se indreapta impotriva lor!Păcat ca au distrus si institutiile statului,sau o parte din ele!Mergeti la granita,e trecere ca prin brănza.

    • y Răspunde

      @matroz, vezi ce a declarat Băsescu vis-a-vis de Orban. Guvernarea asta haotică intră deja la capitolul neglijență criminală. Noroc că măcar ungurii au închis granița pentru tâmpiții ăștia care veneau buluc acasă. Nu pentru că iubesc românii ci pentru autoprotecție. Asta trebuia să facem și noi.

  6. Pnlepre Răspunde

    Sper sa stati in izolare urmatorul mileniu, ah, si luati-l si pe plavanul de la Cotroceni cu voi! V-am deschis o facilitate de tratament ultramoderna pe Marte!

  7. Altu Răspunde

    Asta-i vrăjeală,ieri Catu își dă demisia și azi toți peneleii au coronavirus. Au făcut intenționat să lase psd la guvernare. Cum osd i-a lăsat la greu,acum le întorc favoarea. Asta-i Romania,nu ne schimbă nici un virus. La fel și poporul ,la cum se comportă,pt ei îi sărbătoare ,cumpără mâncare,burta să fie plină. Suntem români și se vede.

  8. Nimeni Răspunde

    Oricum erau autoizolati, mare scofala nu e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.