Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Comandă în siguranță de la Gemelli! Măsuri împotriva coronavirusului

Pizzeria Gemelli Satu Mare anunță măsuri de prevenție împotriva răspândirii coronavirusului. ,,Comandă în siguranță de la Gemelli”, este mesajul companiei pentru sătmăreni.

Conducerea Gemelli anunță că a dispus o serie de măsuri de siguranță împotriva noului virus Covid-19. Livratorii au asupra lor geluri de dezinfectare pentru a putea să se igienizeze cât mai des pe mâni și poartă în permanență măști și mănuși chirurgicale de unică folosință. Astfel, livrarea se face în condiții de maximă siguranță. De asemenea, Gemelli își încurajează clienții să aleagă plata cu cardul în locul numerarului.

,,Normele de igienă și siguranța alimentelor sunt o prioritate pentru echipa Gemelli”, anunță cei de la Gemelli Satu Mare.

 

10 comentarii

  1. popica Răspunde

    :)))))

  2. ... Răspunde

    Nu doresc să comentez. Probabil s-a decartat bine pentru publicitate. Normele menționate mai sus și firma sunt doar niște linii paralele. Care se întâlnesc undeva la infinit. Încă se caută.

  3. unu Răspunde

    eu am fost la gemeli nu pot sa zic nici inate de corna virusul asta nu au fost ceva igienici , de asta am refuzat sa mai merg la ei, acum se sa zic toata lumea are manusi , dar asta demult trebuia cel care umbla cu bani nu ar avea nevoie sa umble cu produsele care nu sunt ambalate, eu asa cred.

  4. bla Răspunde

    Pentru o reclama, renuntam la siguranta. Nu garanteaza cu nimic nici o pizzerie ca nu iti da in meniu coronavirus. Vine ala cu pizza, sa presupunem ca eu am covid, am bani chash. Omu degeaba are masca si se dezinfecteaza pe maini la fiecare comanda(poate), ca in 2 minute i-a dat covidul la urmatoru client, odata cu banii. Iar masca poate sa aiba rol de “cuib” de coronavirus. Eu am purtat masti de genu cand am lucrat in conditii mai neprielnice in strainatate. Dupa cateva ore, incepe sa se irite pielea de la masca.
    Si faptul ca nu are clienti , nu e o scuza ca sa facem reclama de genu. Daca esti restaurant, mai bine bucurate ca nu tre sa il inchizi. Si mie mi-o scazut venitul la jumate din cauza Covid ,dar nu ma agit sa fac reclama. Cu toate ca afacerea mea e online si nu transmit virusul

  5. y Răspunde

    Eu atât aș dori să specific că acum vreo doi ani am intrat la ei la localul din centrul vechi. Domnișoara debarasa mesele cu toate că asta trebuia să fie făcut de fiecare în parte. Apoi domnișoara în cauză lejer a luat sosul din sosieră de pe masă și a pus înapoi în recipientul mare. Tocmai bun de servit pentru alt fraier.
    De carnea pentru șaorma aruncată pe jos zilnic nici nu mai pomenesc. Dar cred că au văzut asta și alții.

    • una Răspunde

      Tiganca aia cu par negru creata?? aia e o nespalata, O cunosc (alinutza_ti place putza) sta cu mine in bloc .

  6. zz Răspunde

    Chiar trebuie sa credem, ca gentile de transport sunt spalate cu un disperzor de spalat geam pe mesele din restaurant, si dupa aia direct (re)folosite, fara sa se usuce? Intrebarea mai vasta este: cu ce rigurozitate igienica este facut pizza respectiva? Ca gluma asta de videoclip ce ati facut n-o sa creada nimeni.

  7. Raluca Răspunde

    Sincer suntem un popor care ne meritam soarta ! In afara de frustrări și de a arata cu degetul pe altul ,a denigra ,a aduce injurii și orice fel de jigniri oriunde și oricui sunteți cei mai buni ! Dacă firmele se aliniază situației de criza ,o fac pt marketing ,dacă nu o fac ….de ce nu o fac ?La fel am văzut și comentarii referitoare la Kaufland … Rusineeee !!!Se pare ca toti sunteți perfecti ….sunt foarte curioasa cât dintre voi sunteți niște modele atât in munca voastră cât si in viața personală ,dar norocul vostru ca nu interesează pe nimeni !Dar de a cârcoti mai rău ca usa cortului sunteți minunați !Chiar e penibila atitudinea asta ,și nu știu cum va suportați voi insiva! Și deasemenea nici nu aveți coloana vertebrală sa scrieți in nume propriu ,ci va ascundeți după pseudonime ! Asta spune totul despre voi ,nu despre cei pe care ii denigrați !Iar Dna numita “una” de mai sus ,da dovada de multă educație ,inteligenta si as putea continua ….! Nu găsesc un cuvânt potrivit pt a va cataloga ,așa cum ați făcut-o Dvs ,nu cred ca s- a inventat cuvântul pt asemenea persoane !Cat despre reclama ,asta nu intra in aceasta categorie ! Probabil dpdv al Dvs ați putea integra si maștile,manusile, dezinfectanții tot aici ,cum ca s-a folosit tot o strategie de marketing pt a nu le mai găsi disponibile in farmacii ! Mare e gradina Domnului ,și totuși foarte mulți s-ar gardul!
    PS : e alegerea fiecăruia ce consuma și de unde ,norocul nostru ca avem opțiuni ! Dar de aici pana la a fi “hate-ri” e cale lunga ,sper sa nu va innecati de atâta răutate ,frustrare și mai ales cu Covid 19??

    • Norick Răspunde

      O.K. inteleg esenta comentariului si undeva ai dreptate. Dar ceea ce este foarte amuzant, ca si tu tot asa te ascunzi in spatele unui nickname…. 😛
      Peace! 🙂

    • ivan bugburicush Răspunde

      Raluca,esti tu? Da ea este… Toti noi ar trebuii sa ne semnam cu numele complet,glicemia si masura la pantofi.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.