Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Băimărenii au ieșit în stradă pentru Sorina Pintea: ,,Nu o ucideți!”

Sute de băimăreni au ieșit în stradă în această după-masă pentru Sorina Pintea, informează ziarmm.ro. Oamenii s-au adunat în fața Palatului de Justiție din Baia Mare, fiind indignați și revoltați de modul în care a fost și este tratat fostul ministru al Sănătății.

Potrivit sursei citate, soțul Sorinei Pintea se află și el la Palatul de Justiție, afișând un slogan care spune: Nu o ucideți pe Sorina Pintea! Manifestația are loc cu o zi înainte ca magistrații să se pronunțe asupra acuzației luării de mită a fostului ministru.

Sursa: ziarmm.ro

20 comentarii

  1. profesor Răspunde

    Oribil ce i s-a făcut acestei femei!!! Dacă e vinovată o să stabilească justiția, și va plăti! Dar un OM, chiar dacă nu e bolnav, și cu atât mai mult dacă e bolnav, nu poate fi umilit și batjocorit! Chiar dacă e arestat sau închis, nimeni nu are dreptul să-și bată joc de viața unui om!

    • Bogu Răspunde

      Cand a luat spaga nu era bolnavă? E bolnavă de la socul ca au prins-o cu furtisagul? Din hot ajunge victima? In calitate de ministru declara ca gata cu spaga din spitale !!! ce mizerie de om, ce ipocrita.

  2. radical Răspunde

    Mai mereti toti la origini . Nu va intriga faptul ca , de cand a fost arestata , are nevoie zilnic de medic?. Cat era in libertate era mai mult trai pe vatrai . Pe cine vrea sa prosteasca ?

    • Bubu Răspunde

      Cat de bou poti sa fii??!!! Cat poti tu! Sa te vad pe tine cu catuse si bolnav tarat de nistemilitieni batuti in cap, pri fata camerelor de luat vederi! Sa dea dumnezeu, idiotule! Femeia era bolnava cu diagnostic stabilit de peste un an, bolovane!

      • Lili Răspunde

        Bine ca a putut sa fie ministru (sanatatii) cat era foarte grav bolnava si cand lua spaga nu era bolnava?? A demonstrat cineva ca acele catuse au inrautatit starea de sanatate a spagarei?? Dupa primarul de Baia Mare, fostul ministru de finante Remes Traian si alte “nume sonore” din Maramures sare si doamna Sorina sa ia si ea o spaguta, ca deh este foarte bolnava si are nevoie de tratament ca statul roman din care facea si ea parte nu il asigura? Sa despartim apele si sa tratam cauza nu efectul. Bineinteles ca este nevinovata pana la proba contrarie si sanatatea nimanui nu trebuie pusa in pericol asa cum nici banul public rezultat din taxele si impozitele platite de noi nu trebuie batjocorit de nimeni fie el si un bolnav/bolnava! Sanatate doamna Sorina ca este mai buna decat toate!

        • c-block Răspunde

          @Lili dragă, nu mai agita spiritele. Ideea este că nu sunt sigur că își primește tratamentul acolo. De fapt cam sunt convins că nu. Nici Oprescu pe vremuri nu și-a primit insulina, el fiind diabetic. Una e că ai făcut ceva ilegal dar neacordarea medicației este lipsă de omenie pe lângă faptul că încalcă legislația națională și o grămadă de tratate internaționale. Încă un dosar la CEDO?
          După umila mea părere dosarul e cusut cu ață albă. Și în cazul lui Remeș așa a fost și au nenorocit un om. Tu știi că atunci prin interpuși avea prin MM ditamai ferma de porci cu tot cu procesare? Știa tot județul. Exact de trei fire de caltaboși gratis avea el nevoie! Ești glumeață. Remeș nu a cerut “mita” aia, totul a fost regizat. De multe ori în țara asta nu adevărul contează, important este ca cineva să fie condamnat. Prefer să nu știu ce este în spate.

          • Ardelean

            Buna asta. Omu muncii avea prin interpusi ferme etc si e ok, cum de-si permit sa-l deranjeze pt niste caltabosi. Doar pt ca e suficient de prost sa mearga la discutii de taina prin separeuri. Iar boii astia din strada nu realizeaza, dupa atatia ani, ca fufa asta fura din banii LOR, ca ei vor fi internati in jegul ala de spital, unde vor nuri cu zile.

          • c-block

            @Ardelean, nu știu ce ai înțeles, se pare că nimic. Nu e ok ce a fost atunci cu Remeș dar în cazul de față atât de bine s-a organizat flagrantul că avocații probabil o vor scăpa. Important e că este scoasă momentan din circuit, târâtă prin tribunale. Facem telejustiție. În sănătate se fură ca-n codru. Cred că sunt unii care sunt un stare să prescrie paracetamol pe post de anticopcețional dacă ….. De fapt este, nu? Domnișoara în cauză trebuie să strângă pastila printre genunchi. Și important, să n-o scape!
            PS. A mai fost unul cu Astra asigurări și șef la Oțelul Galați parcă care a murit în penitenciar fără prea mult tratament și avea probleme multiple de sănătate. Condamzi omul, da. Dar nu o omori. La o adică e treabă penală, zic eu. Nu suntem în evul mediu.

          • Bogu

            E buna asta cu Remes 🙂 Nu cred ca esti la zi cu ce însemna caltabos in contextul lui. Esti chiar atat de naiv? Tu credeai ca a luat 3 fire de carne? Sorina Pintea nu știa ca a primit spaga in plasa si crezi ca este înscenare, ca e cusuta cu ata…fugi ma de aici. Știu ei exact in ce se baga și ce spaga iau !!!

  3. Popan Răspunde

    Lamentabil! este incredibil ce se intampla! Totul a fost la comanda! si poporul stie unde e comanda!

    • Ardelean Răspunde

      Pai cum sa nu stie…se vede in poze ce privire de oameni inteligenti au. Soros, statu paralel, piticii de gradina….astia sunt vinovatii.

  4. romanca din satu mare Răspunde

    Băimărenii au ieşit în stradă pt.ca un om să fie tratat normal într o ţară normală indiferent cine este acesta . Persoanele care sunt de acord cu un astfel de tratament şi abuz înseamnă că au probleme sau văd doar roşu .Dacă a luat mită să fie judecată dar să nu fie umilită şi torturată. Să i se respecte drepturile. lipsa de educaţie ,de credinţă în Dumnezeu creează astfel de monştri lipsiţi de omenie . Ruşine iar cei care o acuză că a furat din farfuria nu ştiu cui să demonstreze acest lucru iar dacă nu să tacă. Felicitări băimărenilor care încă o dată au ştiut să condamne nedreptatea şi să fie solidari cu oamenii aflaţi în suferinţă.

    • Mirella A. Răspunde

      Iata unde poate ajunge un om care nu este de acord cu privatizarea sănătății.De ce lucruri pot fi capabile niste minți bolnave si cum pot renunta la viata unui om pentru a -și urmări scopul.Am ajuns sa trăim vremuri în care societatea este dezumanizata,o societate schizoidă în care omul nu mai are nici o valoare.Conteaza banii si cat mai multa ura,agresivitate și indiferenta.Pacat!Aceasta înstrăinare și alienare a individului nu va aduce nimic bun in viitor!

  5. Dragnea Răspunde

    Bună, proștilor!
    Am să vă jignesc si eu la fel la proasta psd.
    Când a luat spaga ,a exclamat:
    “Super tare!”
    La ce se referea?
    La **** care o impungea?
    La fraierii care o vor susține daca va fi prinsă? Aaa! Nu. Nu a zis: Super tare, am să impart banii cu prostimea care mă susține. Banii au fost doar pt ea. Bani publici care trebuiau sa fie folosiți pt a achizitiona materiale sau aparatură pt spitalul PUBLIC. PROȘTILOR!
    Aparatură de proastă calitate sau chiar nefunctionala chiar din prima zi. Si ATENŢIE!
    La prețul unui aparat de ultimă generație scump.(doar in acte)
    Nu prea parea bolnavă cand a spus “Super tare!)
    Deci și-a asumat treaba asta.
    Lăsați-o să infunde pușcăria sa i se confiste averea si sa fie umilită așa cum sunteti si voi PROȘTILOR, când vă caciuliți prin spitale la câte vreun doctoraș, atunci cand aveţi probleme, iar doctorașul nu vă bagă in seamă fără “plic”
    O zi bună, PROȘTILOR!
    Deși mă înșel, ca o sa fie bună pt voi.

  6. Sorina Răspunde

    A luat mita si astfel castiga contracte firme incompetente sau carora nu le pasa deloc de oameni.
    Asa cum a fost cu dezinfectantele inutile din Spitale.

    Puscaria e prea putin pentru o persoana responsabil pentru sanatate.

    Sechestrare totala a bunurilor plus puscarie pe viata.

    Ca totusi e vorba de o persoana educata care a stiut exact ce face si ce consecinte poate sa aiba atat pentru cat si pentru bolnavii din spitale.

    • ... Răspunde

      Hm, hm. Pentru solutiile respective diluate ar trebui intrebat Arahat si restul, nu dansa. Eu cred ca dansa e mic copil in treaba respectiva. Ar trebui puse niste intrebari si pentru alte achizitii care stau aiurea-n curte pe la spitale din diverse motive. Nu ai ceva cunostiinte pe la ISU? Te crucesti ce vei afla!

  7. unu Răspunde

    Băi spălați lor pe creier, “bolnava asta pe moarte” a luat așa “foarte tare” dintr-o lovitură vreo 250 de pensii minime, dădea interviuri la toate televiziunile și se pregătea intens să candideze la Primăria Baia Mare, brusc își amintește că are o boală preexistenta și nu suportă condițiile de detenție! M-am tot uitat la filmare unde cică ar fi “maltratata”, dar eu nu am văzut nimic în neregulă, iar faptul că e plimbata cu cătușele, asta e legea deocamdată!

  8. Misu Răspunde

    Dragnea, tot respectul meu , felicitari ptr comentariu ! Ce nu inteleg paratii astia care ii tot acorda circumstante atenuante sau o apara pe infractoarea Pintea este faptul ca desi era platita din banii nostri (toti bani care ajung la bugetul de stat sunt contributiile noastre,cei care sunt cinstiti si isi platesc la timp taxe,amenzi,tva ptr cei care detin firma, contributii ptr fiecare angajator) cu o caruta de bani tipa asta s-a gandit sa faca un ban in plus fentand legea. Problema nu este doar asta,ganditi-va cate a combinat infractoarea asta pana sa fie prinsa si inmultiti pe cateva sute de senatori ,parlamentari si nenumarati hoti pusi in functii publice pe considerente politice. Din pacate asta este meteahna romanului ,sa fure cat cuprinde atata timp cat legea ii permite,sau cat imunitatea ii permite. Treziti-va cat mai aveti timp.

    • ... Răspunde

      Și atunci trebuie practic executată înainte de proces! Ce mama mă-sii, cheltui bani aiurea. Asta băiețaș e mărunțiș nu cred că asta e scopul. Dar nu mă interesează treaba. Uite, în logica ta Udrea a fost condamnată definitiv și după aia prin ce știu ce mișculații a întors dosarul la zero. E fain frumos, se plimbă nestingherită și cu niște prejudicii în spate ……, ehei! Dar asta nu mai contează.

  9. c-block Răspunde

    @Bogu, păi să-i facă atunci un proces corect, echitabil. Și eu cred că știa foarte bine, dar această sumă în domeniu e mărunțiș. Nu am chef ca să plătim la CEDO încă o despăgubire din cauza a știi tu ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.