Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Medicii de la Policlinică vor oferi consultații telefonice

Pentru a veni în sprijinul populației din județul Satu Mare, medicii din Ambulatoriul Integrat (Policlinica Veche) al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare vor acorda consultații TELEFONICE (fără prezența la cabinet) pentru cazurile care nu pot fi temporizate (afecțiuni acute).

După consultație, prescripțiile medicale vor fi transmise pacienților printr-o modalitate electronică, E-mail sau Whatsapp. Consultațiile vor fi acordate pacienților asigurați începând cu data de 30.03.2020

NUMERELE DE TELEFON ȘI ORARUL CABINETELOR

PROGRAMUL DE LUCRU –  CENTRUL DE SĂNĂTATE MINTALĂ

Program de lucru în Ambulatoriul integrat al Spitalului – locația Tășnad

– Cabinet Interne:

de luni pana vineri : 07.00-14.00 – dr.Sejk Monica (in perioada 30.3-03.04.2020. dr.Balog Edina)  nr.telefon: 0730093867

– Cabinet pediatrie:

de luni pana vineri : 07.00-14.00 – dr.Nica Mircea Doru nr.telefon: 0756064704

– Cabinet obstetrica-ginecologie:

 de luni si marti: 07.00-15.00; miercuri si joi 07.00-14.00, vineri 07.00 – 12.00 – dr.Hijazi Rami nr.telefon: 0756064225.

Programul de consultații și numerele de telefon la care pot fi contactați medicii se pot afla accesând site-ul Spitalului  – www.sjusm.ro.

39 comentarii

  1. Un cetatean Răspunde

    Vai de capul meu!” Asistenta medicala in cazuri acute prin telefon! E de noaptea mintii!
    OMORATI OAMENII CU ZILE PRIN PROSTIA DE CARE DATI DOVADA!

  2. ... Răspunde

    Ne-am scos! Urmează intervenții și operații prin telefon!😤

  3. Cetatran Răspunde

    Si vor sa fie si platiti pt asta??? Asa ar trebui să facem si noi cu ei “domnul doctor s-a stricat instalația electrică de acasă? Va dau consultații cum să o reparați. Nu functioneaza priza? Luati o surubelnita si desface-ti-o. Va spun la telefon cum. ” Nu va e rusine. Si o sa ne recomandați medicamente care nu se gasesc. Cum o sa ne scrieti reteta la telefon ?

  4. Satmarean Răspunde

    Cum îmi prelungesc concediul medical ???. Am fost operat

  5. obiectiv Răspunde

    În acest caz doar nu cred că mai doresc medicii să primească și salariile cu sporuri 100%??bine la 20.000-25.000 de lei net pe luna poți fi plătit și cu 75% că nu e mare pierdere!!! oare și în jurămâtul lui Hypocrate tot așa era prevăzut ca acordarea asistenței medicale se poate face telefonic sau on line, pe whatup, mess, skype, twitter, instagram, facebook, etc. Dar oare medicii nu s-au gândit că uniii bolnavi nu pot avea au smartphonuri sau nici măcar internet sau chie telefon????????????
    în situația asta ingrată toti acești vor muri cu zile, oare cine le-a aprobat acest gen de consultatii, ADSP-ul????oare nu se sesizează nimeni cum e posibil așa ceva, au fost toate și frumoase până la apariția pandemiei, acuma gata au dat înapoi!!!! la plăcinte înainte, la război înapoi, au ajuns să facă medicii consultații la fel ca și cum le sunt virate salariile de lux, on line!!!!!!!DSP sau Ministerul Sănătății ce au de comentat de ce nu le retrag licentele și drepturile de liberă practică??????Alo Colegiul Medicilor, dormiți?????O am uitat corb la corb nu își scot ochii!!!Ați dat bir cu fugiți, plecați în exod acuma când lucrați pe salarii de lux!!!! Rușine să vă fie, vați făcut doctori pentru zile senine când nu sunt urgente sau pacienți, numai să vă lăudați cu diplomele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Marin Răspunde

      Obiectiv, SUGI PWLA! S-a luat decizia in sprijinul opririi raspandirii virusului! Multi prosti si cretini ca tine s-au imbulzit pentru probleme minore, mai ales cand li s-a atras atentia ca nu este bine sa-si scuipe unul in gura la celalalt! Daca toti medicii or sa fie infectati de toti mincinosii care nu recunosc ca au calatorit in strainatate sau au intrat in contact cu persoane posibil infectate, atunci cine ne mai salveaza? SUGI PWLA!

      • irpef Răspunde

        Oamenii erau îndrumați acolo la policlinică pentru că e tratament ambulatoriu care e mai ieftin pentru stat și ca să nu meargă tot bolnavul la spitalul județean sau la UPU!!! Plus acolo este comisia pentru handicapați zilnic care musai trebuie să meargă și nu de plăcere pentru că sunt programați. Mulți care de abia mai pot merge an de an trebuie să meargă. În rest plăcuță suedeză!

        • Marin Răspunde

          Iti dau mwie! Nu medicii au decis sistemul asta de consultatii, deci poti intreba mai sus!

          • irpef

            Vezi că îți va exploda jumătatea de neuron pe care mai ai! Ți se pare normal ca oamenii să fie puși pe așteptare? Inclusiv gravidele? Îți dai seama ce va fi când le va veni termenul și nu au fost supravegheate? Cine știe ce complicații! Sau bolnavii cronici care nu au acces la medicamentele lor pe care trebuie să le ia zilnic obligatoriu! Nu de plăcere! Astea nu se pot amâna. Tot sistemul e un rahat. Între timp ținem în brațe țiganii care au venit grămadă acasă de la cerșit.

      • observator Răspunde

        Deja ai intrat în sevraj din lipsă de plic?

        • Marin Răspunde

          observatorule, cred ca ai intrat in sevraj din lipsa de Mwie!. Esti un muritor de foame in aceste vremuri! Nu-mi trebuie plic, nu am acceptat in viata mea, castig lunar de mai multe ori salariul tau!!!

          • observator

            @Marine, ai 3-4000 € pe lună? Felicitări! Numai gura e de tine. Văd că astăzi te-ai trezit cu fața la pernă și te cerți cu toții. Ia un Rudotel.

        • Marin Răspunde

          Observator-Castig mwistule echivalentul in Euro!!! Tu nici in BRUT in lei nu castigi cat mine, dar nici scoala nu ai!!! Sper sa ajungi pe mana mea!

          • observator

            Măi Marine, ce ar fi să mă lași? Da. Așa e. Măcar în spațiul virtual să fie adevărat ce speri tu. Ești jalnic. Eu cred că tu trăiești din pită cu untură. Îți doresc să ai atâta școală cât am eu, vezi că ai de tras foarte mult. Asta spun foarte serios. Și la capitolul câștig lunar. Mă gândesc că în momentul în care te va găsi coronavirusul câștigul tău astronomic te va proteja. Du-te mă și te plimbă! Cu animalul tău de companie.

  6. Pacient Răspunde

    Plătesc de 34 de ani asigurare de sănătate, trebuia să merg la o consultație la spital după o operație grea și nu am fost primit! Mi s-a spus că mai bine să nu merg decât să mă infectez cu coronavirus. Deci înțelegeți câtă competență au doctorii noștri? Decât să se complice în a asigura condiții și pentru noi, cei ce avel alte boli, mult mai simplu a fost să închidă spitalul! Care acum e aproape gol!Asteaptă bolnavii de coronavirus, noi, ceilalți bolnavi nu contăm! Să ne tratăm singuri acasă sau prin telefon! Și mai au pretenții să-respectăm!!!

    • Eduard Răspunde

      Mai este si problema cabinetelor de medicina dentara. De ce nu avem macar un cabinet in judet care sa functioneze in regim de urgenta?

    • y Răspunde

      Bun venit în clubul meu! Nu ai vrea să-ți povestesc lista mea de malpraxis. Bineînțeles până atunci nu am avut nevoie de sistem deloc, acum nu mai scap. Nu am cum. Dar ai cui să te adresezi? Într-un fel îmi pare bine de acest haos că văd acum și ei ce dâmb de gunoi (pe ungurește kakasszemétdomb) păstoresc!😢

      • Marin Răspunde

        Primul tau maxpraxis cred ca se refera la ma-ta cand te-a fatat

        • y Răspunde

          @Marin. Îți doresc ție exact prin ce am trecut eu până acum! Nu mi se pare că noi purtam o conversație! Dacă aș începe să-ți povestesc iese un thriller de toată frumusețea. Eu nu am cerut. Iar pe maică-mea las-o în pace. A decedat de mult. Era tânără dar medicii au rezolvat-o. Să-ți fie rușine!

          • Marin

            Y, sa mergi sa o vizitezi si sa ramai acolo. Ai dovezi de malpraxis? Nu? Atunci sa-ti taca gura, esti doar un frustrat!

          • y

            Y ule original,tu esti primul care se ia de mama altuia mereu,deci apa-n gura.

  7. a* Răspunde

    Urmează la rând specialiștii telepați. Mai ales la chirurgie plastică de exemplu. Noaptea minții, ce mai ! Dar ei zic că au luat măsuri. Da, lungime și lățime la coșciuge. Off, off.

  8. Pop Ioan Răspunde

    Da-l dracului de bolnavi . Problema este ca medicii cum vor incasa “pliculetul” binemeritat ? Tot prin telefon sau on-line?

    • ... Răspunde

      Propun telechinezia.

    • Marin Răspunde

      Cred ca acum esti invidios ca ai baut banii de scoala si mori de foame! Multi bagati cu forta plicurile si apoi va pare rau de cata bautura puteati sa cumparati de banii aia. Nu va cere nimeni bani, asa te-a obisnuit ma-ta ca e bine

  9. Profesor Răspunde

    Dar autoritățile ce fac??? Sau avocatul poporului? Sau asociațiile pentru drepturile omului? Chia nimeni nu reacționează? Unde e dreptul constituțional la sănătate? Doar pe hârtie! Este incredibil ca sunt primiți și consultați doar cei cu covid. Sigur că trebuie tratați, dar pe noi, cei ce avem alte boli, DE CE NE OMORÂȚI???

    • Marin Răspunde

      Nu medicii au luat decizia, ci aia pe care ii intrebi in comentariul tau ca de ce nu iau masuri. Aia s-au gandit sa-i puna la adapost pe medici de toti mincinosii care nu spun din ce tara au venit sau cu cine au intrat in contact din strainatate!(ca sa mai existe medici sa consulte cazurile grave)

  10. lol Răspunde

    Smart working

  11. obiectiv Răspunde

    ENJOY THE SILENCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. y Răspunde

    @Marin. Da, am și am și făcut demersuri oficiale la Colegiul Medicilor și nu numai. S-a lăsat cu sancțiune. Eu am rămas cu problemele. Satisfăcut? Îți sugerez să nu te pui cu mine, sunt de școală veche și tot timpul documentez ce spun sau fac. Absolut tot timpul.

  13. y Răspunde

    @y fals, fă un efort și recitește comentariile. O să vezi că Marin s-a legat de mine absolut gratuit ceea ce demonstrează cât de limitat poate fi! Eu nu am treabă cu el, el încearcă să se afle în treabă. Probabil de când cu carantina se plictisește. Nu mai are acces la amestecata lui.

    • y Răspunde

      Nu vorbesc de cazul asta,aici el se ea de mama ta. Eu vb in general. Am vazut si in alte parti ca bagi mama altuia in discutii. Eu de mama altuia nu m-as lua niciodata,cum o faceti voi.In viata reala toti voi ce se iau de mame risca mult.

      • y Răspunde

        @y fals, fă un efort și caută un nume propriu pentru tine dacă tot vrei să conversezi. În primul rând. Iar în ai doilea rând te rog caută în arhivă când a fost când eu am început să mă iau de mama cuiva. Succes în căutare. Vei constata că va fi ca în bancul cu Bulă când se bate cu Ițig. A început că ălalaltul a dat înapoi, zice Bulă. Te rog lasă-mă în pace, nu avem ce discuta. Eu cel puțin.

  14. Profesor Răspunde

    Nu spun că medicii nu trebuie protejați sau puși la adăpost, e normal, dar normal era și ca la nivelul spitalelor să fie astfel organizată munca încât să existe cadre medicale care să preaia și alți bolnavi, nu doar cei cu covid. Noi, cei ce avem alte boli, nu suntem de vină că unii mint. Avem și noi dreptul la asistență medicală atunci când avem nevoie, că nu mergem la spital din plăcere. Soluția la ora actuală este să așteptăm până ne îmbolnăvim și mai tare, ajungem caz de maximă urgență și de abia atunci se face internarea. Tot în Dumnezeu ne e speranța! Să trecem cu toții bine peste această epidemie.

  15. goga Răspunde

    Si menajera mea lucreaza de acasa. O sun si ea imi spune la telefon ce sa fac!

  16. Satmarean Răspunde

    Bine mă fraților dar totuși explicați-mi și.mie cum se poate în acest caz prelungi concediul medical ???. Are nevoie de card doctorul, de acte, ce telefoane?. Niște prostii !!!

  17. Cetatean Răspunde

    La spitalul județean și policlinică există o mulțime de DIRECTORI, nici măcar atât nu au făcut să trimită niște comunicate de presă, să explice bolnavilor ce au de făcut în situația aceasta de criză, este încă o dovadă de incompetență și că tot ce-i interesează sunt banii.

    • profu Răspunde

      👍👏👏Eu însumi sunt bolnav cronic. Nu-mi place asta e. În curând trebuie să mă prezint pentru insulină pentru că am programare, așa funcționa sistemul. Din ce am auzit de la două persoane am aflat trei variante. Deci clar ca-n beznă! Comunicare deloc! Să apelez la telepatie? Trebuie să mă infectez cu coronavirus ca să mă bage cineva în seamă? Întreb și eu așa. Sau care sistem medical abandonează gravidele în favoarea virusiștilor? Vă dați seama că le trec pe viitoarele mame toate apele? Ca să nu spun că e vorba de viitorul țării? Moșii și babele care mor (ăia puțini totuși) NU sunt viitorul țării! Chiar dacă se supără careva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.