Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

FOTO. Guvernul a achiziționat primul lot de izolete românești pentru bolnavii cu noul COVID-19

Guvernul României a achiziționat primul lot de izolete românești pentru bolnavii cu COVID-19. Astfel, persoanele infectate cu noul virus vor fi transportate la spital cu izolete de producție românească.

,,Felicit Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Economiei, ROMARM și STIMPEX pentru faptul că au avut capacitatea, într-un timp foarte scurt, să introducă în fabricație izolete, care sunt atât de necesare în situația epidemiei de coronavirus, pentru transportarea bolnavilor, în condiții de izolare perfectă”, a declarat premierul Ludovic Orban, la recepția primului lot de izolete.

Până astăzi, 27 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj).

Până astăzi, 24 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Cluj, Timișoara și Neamț, au decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.