Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Nesimțire crasă! O farmacie din Satu Mare dă măști doar clienților ce cumpără de 50 lei

O farmacie din municipiul Carei, județul Satu Mare, a renunțat la orice fel de scrupule pentru a face profit în această perioadă de criză cu care se confruntă întreaga lume. Dacă o persoană cere una sau mai multe măști de protecție, farmacistele îi spun că nu au de vânzare, însă dacă fac cumpărături în valoare de 50 de lei, atunci vor primi cadou două măști.

„Oferta” a ieșit la iveală după ce un bărbat a fost la farmacia respectivă pentru a-și achiziționa trei măști. A avut surpriza să afle că pentru a le primi trebuie să facă cumpărături în valoare de 50 lei.

„Azi am fost la farmacia …. să cumăpăr trei măști, intru, stau la rând, țin distranța între clienți. O întreb frumos pe domnișoara angajată dacă sunt măști, zice că da, dar nu de vânzare. Adică, de vânzare nu au, dar dacă vreau două bucăți trebuie să cumpăr ceva la suma de 50 lei. Zic: domnișoară, încă sunt sănătos, vreau numai trei măști să previn infecția. Ea: nu se poate. Ce părere aveți?!”, spune sătmăreanul.

Foto: ilustrativ/arhivă

11 comentarii

  1. Sorina Răspunde

    E o tara libera. Mergi in alta parte.
    Vrei bine, nu vrei tot bine.

  2. Ion Răspunde

    E piata libera oricum, nu? Inteleg revolta daca cereau 50 de lei pe masca. Dar in conditiile in care e stoc limitat de masti si ei au oferta respectiva. Treaba lor. Exista farmacii la orice colt de strada, uneori chiar 2-3. Cauta in alta parte. Ca e nesimtire la alte lucruri pe care le fac farmaciile si unde ar merita penalizate, aia da.

    • realist2 Răspunde

      Intelegi gresit libertatea. Stai jos! 2.

      • Ardelean Răspunde

        Draga “realist”, vezi art 2 lit h din decretul privind starea de urgenta. Abia de azi, se poate restange libertatea economica. Se poate…nu e musai sa fie restransa. Usor nerealista interpretarea ta. Asa ca, nota 2, si treci in banca ta, mai citeste nitica economie, nu tulbura mintile celor ce-l plang pe nea ceasca, ce arunca in populatie cu apartamente si joburi.

  3. Eu Răspunde

    Care farmacie este,numele va rog

  4. Matei Răspunde

    Nu pare a fi complicat. Nu le au la vanzare, deci nu le pot vinde. Le ofera bonus, si bonusul e conditionat de o achizitie. E pur si simplu libertatea comertului, ca doar pt asta s-a murit la revolutie. Oricat de greu e de acceptat pt cei obisnuiti cu “statul” care da gratis. Nimic nu e gratis…ci e pe banii altora. Pur si simplu, daca nu-ti convine, mergi la concurenta. Sigur, adevarata problema e ca alde catena si sexyblue si-au facut monopol, cu ajutoru statului, dar asta e alta poveste.

  5. Ardelean Răspunde

    No asa-i. Cardurle de fidelizare de pe la catena/sensi sunt motiv de fala printre prostime, etalate la fiecare deschidere de portofel, cam ca bmw-u tdi din 20002 la cocalari. Insa amu, cand e pe bune treaba, aia dau mucu la fraieri, cam ca vestitu lant de spitale private, care o zis pas la cei ce vor altceva decat sa-si plateasca abonamentu. Asa ca, mucles si multa sanatate de la cel din ceruri. Va asteapta sa reveniti cand nu mai aveti nevoie, cu masuratori de tensiune si apa rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.