Ultima actualizare: azi, 09:58

Naţionale

Apelul marilor rețele comerciale din România: Nu cumpărați mai mult decât e nevoie, există stocuri pentru toți!

În contextul actual, Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania face un apel catre toti clientii magazinelor din Romania si indeamna la cumpatare si chibzuinta la cumparaturi. Totodata, AMRCR anunta ca exista cantitati si stocuri pentru toti.

Redăm integral comunicatul AMRCR:

Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19).

Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie. 

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată. 

Mulțumim tuturor colegilor din magazine și lanțuri de aprovizionare care lucrează zi și noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile.

Efortul lor susținut și extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depași această situație.

Dar avem nevoie și de ajutorul vostru. Va rugăm să fiți cumpătați si chibzuiți la ce și cât cumpărați.

Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie.

Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor. 

Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă și de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face față acestei provocări.

Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toții în siguranță și să vă oferim produsele necesare. 

2 comentarii

  1. bla Răspunde

    Eu am invatat ceva. In astfel de cazuri , tre sa fi precaut. Eu nu inteleg cum zic astia sa ne ferim d fake news cand nu putem face diferenta intre fake si real. Daca marile lanturi de magazine se lauda ca este mancare, sa pofteasca sa o aduca. Panica se creaza cand vede lumea ca se golesc rafturile.
    Frica guvernantilor e sa nu ajunga virusu la ei! Nu au ei treaba cu populatia. Noi , in momentul de fata, suntem vazuti ca niste jegosi nespalati care umblam cu mucii afara din nas , ca niste zobmi , prin oras. Nu as spune nimic din toate astea, daca jegosii nu s-ar fi carantinat intr-o vila de lux , daca demnitaru ala labar ar fi intrat in izoleta ca tot omu etc…. Guvernul romaniei nu e pregatit decat sa dea sfaturi! ATAT! Au vreo 2000 de aparate de respiratie, zic ei!. Deci au vreo 3-400 functionale in toata tara. Au facut comanda din Brazilia de 10 bucati si s-au laudat la TV! Doar ca au recunoscut: daca aparatele ajung in Romania(daca) si daca functioneaza(daca) ….. si daca nu iau tzeapa zic eu! Ca ei au comandat asa, de pe net…o gasit pe Google banuiesc.Ceva scammeri din Brazilia. Aia le-o cerut avans si gata. Habar nu au daca e pe bune firma!

  2. Chaos Annihilan Răspunde

    Păi faca exista stoc pt toata lumea, de ce sa nu cumpere mai mult decât au nevoie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.